Когато бирата хване крака

...тръгва от София в посока Стара Загора - Бургас - Варна

0 коментара Сподели:

Contemporary Bohemians

Миналата седмица направо минахме всички рекорди по празнуване на срядата. Както добре си спомняш, разменихме средата на седмицата с нейния край, сряда стана малкия петък, а ние се събрахме в двора на Националната художествена академия с любимите другари, за да пийнем биричка и да отпразнуваме пролетта. И много ни хареса!

При това не само на нас, защото тясно се оказа свободното пространство, за да ни събере всички. Ванката наливаше ли наливаше, Bears and Hunters забиваха ли забиваха, а Лого5 прилично безразлично с акробатичен похват римуваха всичко. За нас бяха танците и добре прекараното време.

И понеже много им се получи, организаторите решиха да мръднат из страната като гарантират близки срещи от чешки вид, че даже и за по-продължително време, по линията София – Стара Загора – Бургас – Варна. Точния график шерваме малко по-надолу:

Стара Загора:
Място – Главната пешеходна улица
Дати – 11-14.05.2017

Бургас:
Място – Площад Тройката
Дати – 18-21.05.2017

Варна:
Място – Входа на Морската градина
Дати – 25-28.05.2017

През този един месец барът на Starobrno, който си е един вид най-малкия бар, който сме виждали, ще се мести от град на град, а до него, срещу него и над него ще се лее бира. Барманите ще са неизвестни братленца, но пък можеш да се снимаш с тях и бара за спомен от вечерта и да спечелиш готини награди след това. За целта просто следи страницата на Starobrno, за да не пропуснеш кога точно ще можеш и ти да преливаш креативност по чешки от една вечер в друга.

Ако питаш нас, и ние сме напът да запалим кънките натам, но това е друга тема, която още не сме дискутирали с шефовете…

ШЕФЕ, А АЗ ТАКОВАТА… СЪМ МАЛКО БОЛЕН

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *