Да повторим ли секса за една вечер

Как и защо принцовете се превърнаха в Пепеляшка без пантофка?

0 коментара Сподели:

Вечер по женски. Секси рокли, високи токове, красив грим. Много вино и напиращи хормони, които всеки момент ще разкъсат прилепналите рокли. Няколко селфита в инстаграм и вече сме готови за лов. Понякога точно това е замисълът зад хаштага #ladiesnight.

И ако по старите природни закони силният мъжки лъв преследва нежната лъвица, то значи тези лъвове въобще не са модерни и не са си обновявали светогледа, откакто свърши неолитът. Днес мацките свалят пичовете, защото… хм? Ами защото сме еманципирани и уверени, как защо?!

Няма проблем, господа, ние ще бъдем дръзките, но защо, по дяволите, тотално абдикирате от ролята да впечатлявате?

Отблъскващо е. Дори и за една вечер. Толкова отблъскващо, че те хваща срам от себе си и ти се иска да изчезнеш от планетата и да емигрираш в някоя друга галактика. А едно време сексът за една вечер беше вълнуващо преживяване. Дали да си оставиш номера на нощното шкафче? Дали той ще се обади на другия ден? Тези мисли ги оставяме в историята, защото са остарели и прашни като грамофона на баба ми.

Сега след свалката няма въпрос „У нас или у вас?“. Почти винаги разговорът и невербалните жестове подсказват, че плячката ти не желае да подели свещената си спалня с теб – по-добре на твоя територия. За не се чуди после как да те изгони, ако, не дай си боже, решиш да преспиш. Но освен че по всичко личи, че новият познат не желае да „го занимаваш с любовни драми“, той като че ли не умее да общува адекватно и естествено. За да предотврати всяка нотка на евентуално обвързване, Пешо се държи високомерно, наперено, нарцистично – обижда те с недомлъвки, без да иска, разбира се. Страх го е да те докосне и пищи като опарен, ако прекалиш с целувките и милувките. И накрая, след това прецизно старание да те разочарова, Пешо излиза на пръсти от стаята, понякога забравя да каже „чао“, а ти през това време биеш юмруци във възглавницата от яд.

Не тъжи, сладурано, сигурно майка му го чака с тръбата от прахосмукачка на вратата – ще яде бой, ако закъснее още малко.

Само изтичай до коридора, за да провериш да не си е изпуснал случайно пантофката от това маратонско препускане.

Но знаеш кое е най-отчайващото, нали? Че на другия ден, макар да искаш да си оскубеш косите собственоръчно от съжаления по себе си, изпитваш неистово желание да видиш Пешо отново просто за да го погледнеш гадно. Просто за да видиш засрамената му физиономия. Да завържеш непринуден разговор и да му намекнеш, че се е държал като осмокласничка с предменструален синдром. Много искаш да фраснеш тъпото говедо или да го дереш с нокти, така че да пищи като госпожица. Но после се сещаш, че маникюрът ти е по-скъп от желанието ти за възмездие, а достойнството ти е по-важно от четкане на егото. И някак се успокояваш.

И ако сексът миналата събота вечер наподобява описаната сцена, моля те, не го повтаряй. И не си позволявай отново да поканиш на гости подобен на Пешо.

Светът е пълен с мъже като него, но природата винаги успява да намери баланс и съм сигурна, че е разпръснала и доста читави екземпляри.

Такива, които умеят да те накарат да се почувстваш желана. Които те стимулират да изразяваш женствеността си по най-галантния начин. Такива, които знаят как да водят тангото и да те накарат да се отпуснеш с удоволствие в обятията им. Намериш ли такъв – карай го по чувство. Повтаряй, потретвай. Или пък просто се наслади на момента и грабни максимума от едната вечер, която ви се полага. Но има разлика, нали? След вечер, прекарана с уверен мъж, се чувстваш заредена с енергия, щастлива, красива. И пак да си дойдем на думата – колко е важно да действаш с такт и уважение дори в ситуациите за една вечер. Просто за да ви бъде позитивно и готино. За да няма разочаровани и обидени. За да си спомняш за момента с усмивка.

Забрави Пешо, изпрати го в небитието или следващия път, преди да излезе тихомълком, му дай 20 лева. Поне да си има за такси…

Представяме ти и 5-те най-тъпи комплимента от страна и на двата пола.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *