#ПромениКартинката – научи повече за кампанията, която се бори срещу неправилно изхвърлените фасове

Success Story: Всеки от нас може да въздейства в положителна посока на средата – ето как

0 коментара Сподели:
#ПромениКартинката

Зелени идеи, равноправие или баланс – успешните компании не просто доминират пазара с продуктите и услугите си, но и подкрепят идеите, които променят обществото ни към по-добро. През май представяме корпоративната социална отговорност, която превръща бизнесите от работно място в компания, към която искаш да принадлежиш, заради идеологията и общите възгледи, които споделяте.

Всяка секунда по света десетки хиляди фасове се изхвърлят неправилно

и замърсяват околната среда. Стряскащо, нали? Цигарените филтри са един от най­-големите вредители на природата, а информираността е първа стъпка по пътя към промяната. Следващата – действие. От старта си през 2021 г. кампания­ та на Филип Морис България #ПромениКартинката привлича вниманието на обществото с многообразие от дейности и колаборации. И през 2024 наситената програма от активности продължава да строи мост между социално значимата тема и екосъзнанието на потребителите.

Информационни изложби

#ПромениКартинката

Можеш да разгледаш пътуващата изложба с информационни пана, която обикаля редица градове.

Атрактивните визии на кампанията ще акостират и през лятото по черноморските ни плажове – над 100 пана на близо 50 локации ще ни карат да се замислим дали мястото на фасовете е в пясъка наоколо.

Арт колаборации и културни събития

Партньорството на кампанията с НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ продължава за трета поредна година със серия от видеа, създадени от второкурсници на Академията и вдъхновени от посланията на #ПромениКартинката. Изкуството е универсален език, способен да преодолява предразсъдъци и да насърчава към стъпки за по-­добро утре – #ПромениКартинката отново обединява сили с някои от най-любимите събития в страната, сред които джаз фестивалите A to Jazz в София и Банско джаз фест, OPEN BUZLUDZHA, „Реките на София“ и много други.

#ПромениКартинката

Доброволчески почиствания

С убеждението, че всеки от нас може да въздейства в положителна посока на средата, #ПромениКартинката организира серия от доброволчески почиствания, в които можеш да се включиш и ти. Тази година те са вдъхновени от Световния ден по почистването на околната среда и ще се състоят в София и Пловдив.

Научи повече за инициативата на www.promenikartinkata.bg

Материалът се публикува с подкрепата на Филип Морис България.

Устойчиво бъдеще в полза на планетата с ИКЕА – вдъхнови се със следващите зелени идеи

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *