10 неща, които щях да правя, ако бях жена: Илийката от Лого5

Попитахме петима градски агенти какво щяха да правят, ако се проврат под дъгата

0 коментара Сподели:

Савина Матакиева

"10 неща, които щях да правя, ако бях жена" е поредица от пет разказа на познати градски агенти. Следи какво имат да ни кажат те на страницата ни, обещаваме, че ще бъде много интересно. Започнахме с момчето, което пише престъпно добре – Стефан Икога, за да продължим с Илия Григоров, или Илийката от Лого5, познат в средите още като "мастъра на думите".

10 неща, които щях да правя, ако бях жена…

1.       Щях да ходя на някакви танци или упражнения за отваряне на чакрите – винаги съм искал да бъда на нещо, което се казва примерно „пълнолунен женски ритуал и танц на елементите ”. Сега не ходя, защото съм комплексиран млад мъж и ще ми се подиграват, че съм гей. Нищо че нямам приятели.

2.      

Щях да ходя без сутиен. Всъщност аз и сега съм без сутиен. Но ако бях жена, щях сериозно да ги разклащам.

3.       Щях да си измисля по една секси походка за всеки ден от седмицата. Така няма да ми се налага да ходя по един и същ начин всеки ден като тъпите мъже.

4.       Щях да ходя на педикюр – ходил съм веднъж и е супер. Само дето след това се чувствам прекалено чист. Викам си, в следващия живот пак.

5.       Като сядам, да ми запалят цигарата 16 човека.

6.      

Щях да правя много секс със себе си. Много арт ми изглежда и може да се прави по различни начини. При мъжете е тъпо, кратко и скучно.

7.       Щях да се захвана с някой екстремен спорт, без да ме е толкова страх от болката, щото щях да имам по-висок праг. Пък и пичка с уиндсърф си е wife material. А, да, също така много татуировки. И като остарея, да плета пуловери с бродерии „Слеяр или смърт”.

8.       Нямаше да имам простата.

9.       Щях да раждам деца. Щях да ги кръщавам както си искам, защото аз съм ги родила. На тях ще им е тежко, но пък ще са подготвени за живота.

10.  

Щях да ходя на профилактични мамологични прегледи, защото, както казах по-горе, гърдите са ми важни и защото наистина ще искам да ги продавам тия пуловери, че с пенсия живее ли се?

Още 10 неща, които щях да правя, ако бях жена: Стефан Икога

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *