Когато ти си тръгна

Работи ли тази схема "ние просто правим секс"?

0 коментара Сподели:

Уооу, хиляда и осемстотин думи в секунда и накрая нито един сполучлив ред.  Искам да намеря най-правилната конструкция на оксиморонните сексохормонни глупости тип "ние правим само секс".  С две думи, ако ще спиш с някой „без чувства“, си планирай болнични за разбито сърце, една заплата, за да можеш спокойно да давиш мъката в алкохолни мехурчета… ама много и не на последно място гледай да не забравиш да си платиш интернета, телефона и всички възможни предатели, които ще те подмамят да го потърсиш.

Най-голямата тъпотия, която съм чувала и казвала, е „ние правим само секс“.

Като е само секс, защо си купи ново бельо, смени 4 чифта дънки и накрая си сложи рокля?

Защо при отсъствието на дъвки получаваш леки нервни пристъпи, защо се изкъпа 2 пъти, преди да излезеш, и напръска с парфюм и ония места, дето едва ли при секс ще бъдат използвани (въпреки че кой знае). Като е само секс, защо пускаш мисловния шазам и всячески се опитваш да разконспирираш песента на досега неизвестната ти рок банда и седмица по-късно знаеш всичките им песни наизуст. Е, ако ще е само секс,  действието трябва да се развива по следния начин:виждате се, свалям си дрехите, сваляш си дрехите, обличаме се и всичко приключва.

Откъде накъде ще купуваш вино (все едно ми е нужно да те виждам в стъклото на всяка бутилка след края), кой ти даде право да ми обясняваш за любимите ти дестинации (за да направя най-мащабния рисърч в живота ми, евентуално, ако някога…). Мислиш ли, че ме интересува колко много обичаш мусака (веднага след като се прибера, звъня на мама, за да ми каже рецептата).

И добре, в крайна сметка гореизброените могат да минат по тъча на „все пак съм човек, а не робот“. Ами като си човек, а не робот, реви. Реви с цяло гърло, защото, като си забелязала, че нещата не стават, е било хубаво да станеш и да си тръгнеш, а не да заспиваш с мисълта за аромата на кожата му.  Ама не си виновна само ти де, във всеки случай не си го правила сама. И той ти е звънял, защото те иска… Жалко, че за да получи мъжът онова, жената трябва да бъде посредник, колко по-лесно щеше да е, ако органите си се намираха сами, без да се налага да ни замесват.

И сега какво? Едно голямо нищо. RHCP на рипийт, хладилник, пълен с бира  и ужасен вкус в устата от многото изпушени цигари. Празна стая, бели стени, книги.

Не става и не става, изтрих я тая кожа, а все още те чувствам по нея.

Привиждат ми се пръсти между пръстите ми, как ме стискат, как ме правят твоя. Грозен контраст са две вплетени в едно ръце, когато едната е съвсем в началото, а друга на края. Как искам да си върна времето, когато нещата бяха още… там… където не предполагах, че ще трябва да премина ада…

Ей за тва „секс бъдитата“ не струват. Щото все единият от двамата накрая ще се прецака. И дори да ми трансплантират друго сърце, моето все ще си ме боли, където и да е, точно както ти ме болиш, където и да си.

И въпреки всичко, ако безкрайно много се нуждаете от този вид секс, планирайте си отпуската навреме.

Още по темата Fuck Buddies и дали работи тая схема.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *