Elrow sofia: мастърклас в празненствата за сетивата

EXE ни организираха парти за чудо и приказ - буквално

0 коментара Сподели:
Elrow sofia: мастърклас в празненствата за сетивата

Не просто парти, а знаково събитие в пейзажа на модерната парти култура – elrow създава преживявания, които преопределят значението на това да се празнува.

Софийското издание – умел спектакъл с внимателно курирани за максимално удоволствие елементи, беше ярко свидетелство за този етос, идващ директно от гореща Испания.

Запазената марка на elrow – екстравагантните теми и богатите декорации, създаващи среда, в която фантазията среща реалността, беше в центъра на преживяването и в този ивент, организиран от EXE, за който цяла София (и отвъд) търсеше билети до последно в събота.

elrow

Всички, които някога са танцували на elrow, ще се съгласят, че формата е не само музикален, но и визуален пир, където с всеки час, прекаран на дансинга, ставаш част от фантастичния свят, с който elrow е световноизвестен.

Само няколко минути са достатъчни, за да осъзнаеш, че тук линията между аудитория и артисти се размива и декорациите не са просто фон, а съществена част от преживяването.

Част си от атмосфера, която е едновременно поканваща и изключителна, предлагаща пътуване в свят, където всеки детайл, от звука до декорацията, е част от по-голям разказ.

Разбира се, в сърцето на преживяването еlrow, където се намира пулсиращото ядро, което вдъхва живот на събитието, е музиката. Тълпата, разнообразна палитра от индивиди, е обединена именно от общата страст към музиката и идеята, че заедно преживяваме тази луда форма на колективна радост.

Магията на elrow се крие точно в способността на формата да изтрива невидимите бариери между хората, създавайки пространство, където всеки е част от по-голямо цяло

Осезаема енергия, споделен пулс, който преминава през тълпата и общ екстаз в пристъп на еуфория.

Благодарим, elrow, до следващия фантастичен свят!

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч. 

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *