Три места, които доставят отлична винена селекция до дома ти всеки месец

Избери от нашите любими сайтове, които ни предлагат специален винен абонамент

0 коментара Сподели:

Февруари е колкото любов, толкова и вино.

Ние – като любители на тази божествена напитка, подбираме внимателно както вкуса, така и бутилката, за да си подарим събуждане на сетивата. В Месеца на любовта избираме да си доставим празничност, романтика и съвършенство чрез винен абонамент.

А какво всъщност е това?

Вино абонамент e ежемесечна доставка на специално селектирани, редки и интересни вина, внимателно подбрани от експерти спрямо твоя личен вкус. Това удобство ти позволява да откриваш и дегустираш най-добрите вина от цял свят.

Е, време е да ти покажем три места, които ще ти осигурят отлична бутилка вино под ръка.

Apollowine

Вино абонамент е идеята, с която стартира Apollowine преди вече 12 години. С него получаваш вина, избрани от експерти, на които да се довериш. Абонаментът на Apollowine е нещо специално разработено за всеки готов да се наслаждава на хубавото вино. Това удобство ти позволява истинско винено пътешествие, доставено до вратата от Apollowine.com.

Всеки месец нещо ново, нещо интересно и гарантирано вкусно.

Присъединяваш се и се отправяш към света на виното – историите, регионите и сортовете, с които ще те изненадат бутилките, са това, което всъщност винаги си търсил! Специална система на Apollowine улеснява избора ти в 3 лесни стъпки: решаваш колко бутилки вино искаш да получиш месечно (1, 3 или 6 бутилки); определяш периода, за който искаш да се прави подбор на виното за теб (1, 3, 6 или 12 месеца); избираш ценовия клас (18, 25, 35, 50 лв. средна цена) и типа вино (бяло, розе, червено, микс), който предпочиташ.

После предстои кратък разговор, с който да се създаде профил на стиловете вина, които харесваш.

Накрая ще ги получиш, след като експерти ги подберат, така че да отпиеш от вкусове, които да ти донесат безкрайно удоволствие.

Wine Wish

С Wine Wish всеки месец получаваш една бутилка първокачествено вино, посочено от професионални сомелиери.

По отношение на самите бутилки – получаваш само такива, каквито няма да откриеш в близкия магазин, а в специализиран такъв. Тук можеш да откриеш и вина от малки български изби, които понякога са с колекционерска стойност заради лимитираните си серии. Всяка бутилка идва със специално изработено онлайн указание за подходящи храни за консумиране с виното, както и факти за произхода на бутилката.

По този начин надхвърляш просто доставката на вино и се превръщаш в истински винен експерт.

Избери абонамент за 3 или 6 месеца, като освен него ще получиш и различни изненади – в кутията се крият био продукти, вино аксесоари и още!

Доставката винаги е безплатна до адрес!

Издаваме ти, че можеш да се включиш и в Wine Wish клуб, като по този начин си осигуряваш освен месечните доставки, но и регулярни отстъпки за стоки и услуги на различни компании.

Vino Orenda

Vino Orenda ти дава възможността да опознаеш богатата им селекция през погледа на един от най-добрите специалисти за българско вино. Всеки месец именно той ще избира интересни вина от малки български изби от различни винени райони. Акцентът е върху българските сортове, сезонните предложения и новите открития. В селекцията се включват както най-продаваните вина във Vino Orenda, така и редки, лимитирани серии.

Поръчай своето винено удоволствие, като избереш между пакети за 3 или 6 месеца, съответно със съдържание на 3 или 6 бутилки на месец.

С всеки абонамент получаваш селекцията на Асен Цеков с бели, розета, червени, оранжеви и пенливи вина, а също кратко описание на тях и техните характеристики. Освен тях получаваш и месечни изненади под формата на рецепти за съчетаване на храна и вино, празнични идеи и други.

Имай предвид, че разполагаш и с безплатна доставка до офис на Speedy.

Дай своя глас в Go Guide Food&Drink Awards и спечели един от четири ваучера за поръчка на храна

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *