Go Guide на три морета

Любимата ти градска карта вече може да ти служи вярно и през почивката в Гърция

0 коментара Сподели:

Калимера, както често започнахме да се поздравяваме в редакцията покрай изработването на новия продукт на Go Guide – Go Greece Map with The Best Places For Eat & Drink.

Сигурно вече си мярнал в познатите ти заведения синята ни карта с препоръчани места за хапване и пийване в Солун. Този така харизматичен град е чудесна дестинация за foodie хора като нас. Посещаваме го няколко пъти в годината, но дойде ли това време, ни се иска да се пренесем за целия сезон.

Вече трети сезон правим обиколки на солунските ресторанти и барове, освен да си угаждаме и работно. С годините любимите ни места станаха толкова много,че решихме да ги съберем в отделно издание.

Какво по-удобно от карта, за да ти е винаги подръка, когато тръгнеш на път. При селектирането на обекти сме ползвали и препоръки от местни хора и лично сме проверили, за да може да се закълнем в думите си. Всичките октоподи, калмари, дзадзики, сувлаки, буюрди ни костваха някой килограм отгоре, а слънцето на променадата – няколко тона кафяв тен, но всичко е в името на теб. Направо заприличахме на местни.

И понеже скоро някой ни беше нарекъл гръцки богове на лайфстайла, ние го взехме „на сериозно“ и решихме след Солун да „завладеем“ и другите курортни градчета и селца в Северна Гърция, за да изберем най-вкусните и яки места за лятната ти почивка в Халкидики или Тасос. Така че съвсем скоро очаквай и другите ни две пътни food & drink карти.

Търси в най-добрите заведения – безплатно, разбира се!

Пътешествието ни до Солун и обратно беше повече от приятно с новата Mazda CX-5, благодарим!

Ако няма изглед скоро да си на море, виж най-добрите места с градини в София.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *