Най-секси космически героини и едно парти, на което ще ги срещнеш всичките – COSMOTEQUE New Year

Виж по кои момичета се захласваме и откъде черпим вдъхновение за космически костюм и грим

0 коментара Сподели:

Космосът ни зове, а ние нямаме нищо против да се качим на един кораб или ракета с някои определени, специални, секси момичета. 

Преди да ти ги покажем, ти напомняме, че поканата ти за COSMOTEQUE New Year все още важи. Ела с потенциално гадже, съпруг или компания и отпразнувай първите минути на 2024 г. в космическата ни дискотека. Чакаме се в “Чистилището”, излитаме на 31 декември в 20:00 ч.

Дотогава можеш да използваш именно тази селекция като вдъхновение за костюм или грим. Показваме жени с превишени количества сексапил, за които можем само да благодарим на филмовото изкуство, че е избрало да гледаме като едни от най-значимите космически героини.

Milla Jovovich – The Fifth Element

Мила е, меко казано, страхотна в този иначе странен филм.

Отличителният ѝ външен вид (и не говорим само за оранжевата коса) заедно със страхотната ѝ игра създават уникалност на образа, достатъчна да спечели нашите сърца. Освен това обичаме момичета, които говорят с акцент.

Jeri Ryan – Star Trek: Voyager

Райън често е хвалена заради перфектния си външен вид. Във филма тя е повече от красиво лице, прибрана руса коса и стегнато тяло – за нас си е чиста наслада да я гледаме, особено изразителните ѝ… очи.

Malin Åkerman – Watchmen

За превъплъщението на Малин в Laurie Jupiter във филмовата адаптация на Watchmen не можем да кажем много. Помним само как ступа една дузина мъже в тънък прилепнал костюм.

Charlize Theron – Prometheus and aeon flux

Играта на Терон винаги е hot.

В този филм тя е смъртоносен убиец, който нямаш нищо против да те залови. А и кой не би се оставил в ръцете на мацка със стегнат bodysuit и опасни бойни умения?

Natasha Henstridge – Species

Създадена от човешка яйцеклетка и извънземна ДНК, героинята на Хенстридж се ражда като жена, защото учените смятат, че „ще бъде по-послушна“. Да, ама не – тя не само се измъква от лабораторията, но и се превръща в сексуален хищник с необичайно ниво на интелигентност. Е, ако не беше извънземният фактор, можем да се обзаложим, че доста мъже щяха да се редят на опашка за нея.

Открадни си вдъхновение за грим или костюм именно от тези секси космически героини, COSMOTEQUE New Year by Go Guide те очаква с твоя билет от epaygo.bg.

За елитно преживяване на COSMOTEQUE ще има Elit водка, а за парти настроението ще се погрижи Jim Beam bourbon. Вдигнете тост за специалните моменти с просеко Оrochiaro и CAJ. Защото животът е хубав! От продуцента. Eнергията и крилата са от Red Bull. Събитието се осъществява с подкрепата на JTI България.

Музиката на COSMOTEQUE New Year – ето кои диджеи влизат в космическата дискотека

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *