Всяко лято си има история

На лов за летни приключения и тайни плажове с #ThisIsLiving

0 коментара Сподели:

Лято. Море. Приключения. Едва ли има по-желани три неща в един горещ понеделник. Лятото просто естествено създава желание за авантюри, свобода, щастие… Попива в кожата ти с лъчите на слънцето и пръските солена вода. Синьото в лазурното небе и безкрайната морска шир, отразяваща се в очите на любимия човек до теб на пясъка. Иска ти се да търсиш и да откриваш. Нови кътчета, нови усещания, новото ти Аз.

Всяко лято си има история. История, която бързаш да разкажеш на приятели и колеги още в първия ден след отпуската, или такава, която винаги ще пазиш за себе си, но ще си спомняш всеки път с игрива усмивка и пламък в очите.

Това е магията. Тръгвайки, не знаеш къде ще те отведе и какво ще ти се случи този път. Знаеш обаче, че пристигнеш ли там, още с първото вдишване на морския бриз приключенският ти дух ще се събуди и ще те поведе в търсене на нещо, което да накара сърцето ти да забие по-бързо. И ние, разбира се, имаме идея какво да бъде то.

Като моряк от корабокруширал кораб или пират в търсене на съкровища нещо вътре в теб няма да ти даде покой, докато не тръгнеш на приключение. Търсене на тайни плажове, снимки на непознати кътчета, знаци, координати и скрити изненади. Съчетай това с щипка въображение, много слънчево настроение и желание за открития и ще получиш рецептата за незабравими летни спомени.

Чудиш се за какво говорим всъщност? За лятното предизвикателство на нашите приятели от списание 360° и Corona, които искат да направят моментите ти на морето още по-вълнуващи с играта #ThisIsLiving– Открий тайния плаж. Три екзотични плажа (няма да ти кажем кои са те или къде се намират), до които ще трябва да стигнеш, следвайки указания, разгадавайки гатанки и кодирани насоки. За да ги намериш, ще трябва да разполагаш единствено с телефон с GPSи много въодушевление и ентусиазъм за открития.

А там, на едно конкретно място ще те чака изненада, подготвена от Corona! Направи си селфи с нея и изпрати снимката на лично съобщение на Facebook страницата на 360°, за да спечелиш цял стек от кехлибарената течност, която да споделиш с дружината.

Затова не се чуди, а стягай багажа и тръгвай към морето. Ако пък си вече там, може би скритите награди са по-близо, отколкото предполагаш, и очакват единствено да се осмелиш да ги потърсиш. Защото това е лятото – спонтанно, нетърпеливо, любопитно и непознаващо страховете и грижите на живота. И винаги има своя история. Каква ще бъде тя този път, избираш ти.

Повече информация за предизвикателството на Coronaи тайните плажoве тук:

#SecretSpots: Плажът на забавлението!
#SecretSpots: Плажът на приключенията!
#SecretSpots: Плажът на спокойствието!

Събирай кърпата, хващай джапанките и пълен напред към тайните плажове, стековете с кехлибарена течност и създаване на летни спомени за есенните понеделници!

За видовете тен, с които не се гордеем.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *