Съветите от фитнес гурутата, които не ни помогнаха

Щастлив дух, щастливо тяло!

0 коментара Сподели:
Съветите от фитнес гурутата, които не ни помогнаха

След дълги месеци, даже и години в преследване на фитнес мечтата и стриктно следване на съветите за здравословно хранене на любимите ми онлайн инструкторки не смених формите си, а ръцете ми все така не успяват да пренесат торбите с покупките през 200-те метра от магазина до нас, реших, че проблемът е в мен. Може би не тренирам достатъчно или нещо не е наред в хранителния ми режим. После реших да постъпя като една истинска българка и да обвиня системата. В дълго изследване на живота на всички тези фитнес идоли, стигнах до няколко принципа, на които се основава успехът им. Това е моят кратък наръчник как да станеш спортен гуру и да постигнеш перфектната фигура.

Запиши висшо по математика

Така винаги и с лекота ще пресмяташ калориите си, ще знаеш точно коя маруля е наклонила кантара в неправилната посока. Другият вариант е да инвестираш в модерна технология, която да отброява тези неща вместо теб, но май ВИСШОТО ще ти излезе по-евтино.

Забрави за плодовете

Те са враг номер 1 за твоето мечтано фитнес тяло. Пълни са с толкова много захар, че няма как да не ти се отрази на фигурата. Питаш се откъде ще си набавиш витамините? От хапчетата, разбира се, които се пият рано сутрин преди тренировка и може да ти заседнат в гърлото, но няма да ти се залепят на задника. В този ред на мисли открих, че в доматите се съдържа много захар и тяхната консумация е КРАЙНО вредна за старателно отглежданото ти тяло.

Съветите от фитнес гурутата, които не ни помогнаха

Научи се да боравиш с осветлението

Осветлението е наистина важно, ако смяташ да запечаташ прекрасното си тяло, за да му се радва цял фейсбук, и това е всеизвестен факт за всички дами, които поне веднъж в живота си са загасяли лампата преди сексуален акт. Също така и позите са важни (вече не говорим за секс), трябва да се научиш за извиваш тялото си така, че плочките на корема ти от две да стават шест. И никакви снимки в седнало положение, нали не искаш хората да си помислят, че имаш коремче?

Съветите от фитнес гурутата, които не ни помогнаха

Отдай се напълно на спорта

Зарежи досегашната си работа на бюро, където единствените упражнения, които можеш да правиш, са спонтанни стягания на задните части, докато си пишеш материалите (правя моите движения дори сега) и качването по стълбите след поредната цигара за деня. И храненето не ти е пълноценно, след като ти се налага да нагъваш евтини сандвичи в последните 10 минути на обедната почивка, след като първите 30 си прекарал в раздумка с колегите и цигари с поредното кафе.

Някои момчета късат потници само като си поемат дъх, а други се мъчат да изпълнят блузи с къс ръкав размер XS.

Животът може да е прекалено несправедлив понякога.

Съветите от фитнес гурутата, които не ни помогнаха

Не забравяй, че трудът е напълно задължителен в опита ти да изградиш тяло като на онази мадама, на която случайно попадна в youtube. Може да се окаже, че и нейният живот не е толкова перфектен, че се е наложило да се откаже от всичкия глутен на света и вече не чака с нетърпение сезонните плодове, защото просто не ги яде. Вероятно с години се е борила с проблемите си с теглото и сега й е готино да ти покаже, че това не е предварително загубена битка.

Хората са най-готини в несъвършенствата си.

Да обичаш тялото си е едно от най-трудните неща на света, а това да се опитваш да го променяш всекидневно – едно от най-прекрасните. Да се опитваш да подражаваш на другите, когато те са професионалисти в това да ти покажат, че няма как да го направиш успешно, хич не е готино. Има хора, които правят по 50 лицеви опори и по 100 коремни преси още със ставането.

Останалите просто харесваме пицата си с повече сирене.

Преживей и че не си на Малдивите това лято и си свиркай!

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *