Тази седмица всички сме на опашката: Ed Sheeran, BY FAR и пред урните

Редим се пред вратата на ноември с концертни билети, нова чанта и изборни решения

0 коментара Сподели:
Тази седмица всички сме на опашката: Ed Sheeren, By Far и пред урните

В началото на седмицата столичните улици се тресяха единствено от мисълта, че вотът в неделя ще определи кое лице да ги ремонтира в следващите няколко години.

Един изпълнител, последван от бранд, успяха да пренасочат настроенията и сега в София се шуми около преживяната онлайн тревожност и безкрайния брой женски крака на ул. „Оборище“. Последните дни на октомври ще бъдат запомнени с безкрайно чакане, а ти на коя опашка се редиш?

Концертът на Ed Sheeran

Едно от най-влиятелните лица от глобалната музикална сцена – Ed Sheeran, идва в България за грандиозен концерт. Вярваме, че именно неговото посещение ще предизвика нова вълна от световни имена, които дълги години липсваха на родна територия. Въпреки позитивите, закупуването на билети за събитието наистина се оказа сложна задача с използване на плюс, минус, равно, деление и умножение. Станахме свидетели на красиво вълнение, подправено със солен хейт.

Аксесоарите от BY FAR

Знаем, че човешкият мозък започва да работи на високи обороти след прочитането на думата „намаление“. В рамките на месец българската марка BY FAR изпита два пъти търпението на градските хора, като последният петък на октомври донесе клонирана армия от чанти, обувки и колани, скрити в бежови торбички. На опашката от ул. „Оборище“ махахме и ние от не толкова далечната „Раковска“.

Вотът на местните избори

Местният вот, засега останал в периферията, беше събитието на месеца. Мотивираме те да му отдадеш необходимата важност и да упражниш правото си.

Нареди се за гласуване в неделя, за да не се окаже, че за там опашката е най-къса.

Качи се на совалката, Go Guide те кани на COSMOTEQUE New Year

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *