Колата, в която има място за всички

Новият BMW X7 ни дава от всичко, по много

0 коментара Сподели:
BMW X7 M60i xDrive

Есенният сезон определено засилва желанието ни за планирани и непланирани бягства извън града.

Като твой верен гайд, ние сме свикнали да ти даваме насока за хубавите неща в живота. Карането на супер автомобил до вълнуващи дестинации е едно от тях. Представяме ти един секси вариант, който има всички преимущества да те отведе сигурно и надалеч от целия ежедневен шум, който сме свикнали да се настанява в града на есен.

Смеем да кажем, BMW X7 M60i xDrive е един доста впечатляващ автомобил.

Функционален, просторен, динамичен, агресивен, луксозен – всичко това едновременно. Ще започнем от дизайна, където най-видима промяна са претърпели предните фарове. Новият стил е по-категоричен и по-смел и кара още повече минувачи да се обръщат след внушителната му осанка. Спортната експресивност на Х7 ни допада и заради откъсването от класическия дизайн, с който иначе сме свикнали. Вместо това имаме модерна, отличаваща се визия и динамични линии.

BMW X7 M60i xDrive

Интериорът също ще ти допадне. Ние се колебаем кое ни впечатлява повече – пространството и луксозния вид или извитият екран, комбиниращ 12.3-инчовото арматурно табло с 14.9” тъч контролен екран. Най-якото е, че когато обърнеш поглед назад виждаш седем места, като стандарт.

Нивото на комфорт е изключително високо, напълно отговарящо за висок клас лимузина.

Дори и двама възрастни да седнат на третия ред седалки, удобството им по никакъв начин няма да бъде компрометирано, за разлика от много други модели със 7 места. На шофьорското място отбелязваме елементи, които доста ясно подсказват за спортния нрав на автомобила – М кожен волан с оформени опори за палците, интегрирани лостчета за превключване на предавките, Live Cockpit Professional, Heads-Up дисплей и Augmented View с видео навигационни указания са само част от впечатляващите възможности в полза на водача.

Тъй като сме в настроение за дълги пътувания, а автомобилът е създаден именно за такива, отбелязваме, че X7 има и асистент за шофиране.

Той поддържа скоростта, завива по пътя, държи го в лентата и следи за ограниченията на скоростта. В града, паркирането на този голям автомобил е изцяло поето от асистента за паркиране, който може да действа абсолютно самостоятелно, сканирайки за пространства около теб и точно преценявайки какво разстояние му е нужно между два автомобила.

BMW X7 M60i xDrive

Пътното поведение на Х7 М60i е изключително!

В зависимост от избраните настройки на окачване, трансмисия и двигател, той има возията на плавна лимузина, поглъщаща всички неравности по пътищата и създаваща невъобразим комфорт и спокойствие на пътниците. В същото време, при настройки Sport Plus, автомобилът става изненадващо диманичен, благодарение на огромната мощ на 8-цилиндровия бензинов би-турбо двигател с мощност 530 к.с., ускоряващ от 0 до 100 за 4.7 сек. За финал ще споменем и разходът на гориво на този гигант, от BMW цитират средно 13.3-12.2 л/100 км, но очаквай едни 50% отгоре, особено в софийския трафик.

Да ти върви по вода към морето

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *