На пейката сме, идвай!

Тук си е най-добре!

0 коментара Сподели:

Това лято в София се появи нова пейка. Малко по-различна от останалите, но носи същия дух на летен уют и приятелства. Във формата на България е и с повече места – за повече приятели, за нови приятели. Защото има място и за теб на тази България.

Пейката е подарък от форум “Кариера в България. Защо не?” с подкрепата на българската група от анонимни артисти Destructive Creation и е за всички вас, които сте у дома – за дълго, за малко или само в мислите си. За всички, които имате близки в чужбина, с които едно време неволно сте посрещали изгреви по пейки и в градинки. Пак можете да го правите.

“Кариера в България. Защо не?” е специализиран кариерен форум за българи с образование или трудов опит от чужбина. Организаторите на събитието – сдружение “Тук-Там” и фондация “Идентичност за България”, правят първото му издание още през 2008.

Всички са се върнали след обучение и работа навън. Решили са, че тяхното място все пак е България.

С наученото в чужбина те приемат предизвикателството да се реализират у нас. Както много други като тях. Имат нужда да правят нещо полезно, затова решават да организират кариерен форум – специално за хора, които са живели навън или дори още са там.

Често когато си извън България, нямаш реалистичен поглед за това, какво се случва в страната. Медиите наблягат на черните статистики, а тези, които са в България, усилено те убеждават, че навън е по-добре.

Невинаги това е случаят. Много млади, образовани хора решават да се върнат от чужбина и да търсят щастието си в България. “Кариера в България. Защо не?” е за тях. За да видят реалната среда и да направят информиран избор. Всеки сам знае, къде се чувства най-добре.

Ако и ти си един от многото, които са поставени пред тази дилема, помни, че у дома има място и за теб.

Oтиди на 5 септември в Интер Експо Център и се срещни с над 100 работодатели, хиляди позитивни българи, избрали или обмислящи да се върнат. Намери своето място.

Участието във форума е напълно безплатно, но изисква предварителна регистрация. Има място и за теб! Идвай!

Кажи на своите, че се прибираш и идвай!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *