3 уютни места за кафе и чай в София

Локациите с аромата, който винаги те усмихва

0 коментара Сподели:

Меки и красиви кресла, ефирни завеси, минимализъм или бохо шик,

дървен под и мебели от миналия век или модерен интериор с препратки към най-култовите кафетерии и чайни в Милано, Париж и Рим. Всяко място за кафе и чай в града има собствен почерк, но нашите фаворити в тази селекция са тези локации, които притежават най-ценната характеристика – уют.

Наблюдаваме всеки детайл в красивите им пространства, настаняваме се на най-любимата ни маса и отпиваме бавно от топлите напитки, които са ни подготвили.

Обикновено нашите си местенца за чай и кафе в столицата ни предлагат селекция, от която е трудно да си избереш, но ни гарантират едно – вкусът винаги e УАУ. Ела и виж най-уютните заведения за чай и кафе в София.

Cafemag

Физическите локации на онлайн магазин Cafemag.bg освен с приятна атмосфера могат да се похвалят и с огромен асортимент от продукти на водещи марки, както и капсули за всички системи, кафе на зърна, мляно кафе, кафе дози, кафе машини, аксесоари и др. Обстановката е модерна, пъстра и уютна, а селекцията от вкусове на ALLDA Speciality Coffee са внесени у нас от държави, в които отглеждането на кафе е религия – Коста Рика, Гватемала, Бразилия, Перу, Колумбия, Кения, Индонезия и Етиопия. Разположи се удобно и се отдай на ободряващия ритуал за пиене на кафе. Не пропускай и новината, че им предстои откриване на нов обект в Пловдив до края на годината.

ул. „Урал“ 15; бул. „Княгиня Мария Луиза“ 2, ЦУМ, Магазин Parkmart; бул. „Ал. Малинов“ 89, Магазин Parkmart
088 490 2501; 088 947 4187

The Espressonist Coffee Company

The Espressonist Coffee Company

Ще ги познаеш по приятната глъчка и хилядите усмивки, които украсяват пространството. The Espressionist Coffee Company е любимо местенце за всеки градски ценител на доброто прекарване и още по-доброто кафе. Свежият интериор, удобната локация, разнообразието от напитки и приготвена на място храна са причината да се връщаме тук отново и отново. Освен специалисти в кафе науката, тук са специалисти и в поддържането на жива градска атмосфера, което е също толкова съществена част от цялата магия.

бул. “Патриарх Евтимий“ 81
087 765 5400

Мекица и Кафе

Мекица и Кафе

Този месец „Мекица и Кафе“ празнува цели осем години от отварянето на първата си локация на ул. „Граф Игнатиев“ 28. Оттогава се разраснаха до четири обекта – три от тях в столицата и един в центъра на Пловдив. Сигурни сме, че си изял достатъчно мекици и си се събуждал много пъти с ароматните им кафета, за да може да ги оцениш подобаващо. Обожаваме както сладките, така и солените им хрупкави предложения, както и всички варианти на кофеиновото вълшебство. Уютно, градско и пълно с изкушения!

ул. “Граф Игнатиев“ 28; ул. “Дедеагач“ 11 ул. “Коста Лулчев“ 52, Sky City Mall
089 870 9537

Качи се на совалката, Go Guide те кани на COSMOTEQUE New Year

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *