Blue jeans, white shirt

Значение има не това, което носиш, а как го носиш

0 коментара Сподели:

По това време на годината Ню Йорк е моден епицентър. Ню Йорк е блясък и суета. Ню Йорк е мястото, от което ще тръгнат много от тенденциите, в които ще облечем следващата пролет.

И докато всички очаквания са насочени към подиумите, както винаги това, което се случва една крачка встрани от тях, е доста по-интересно. Улиците на града са препълнени с добри идеи и докато блогъри и фешънисти се надпреварват в стремежа си да се превърнат в истински style звезди, една доказана модна икона отново събра всички погледи.

Говорим си за госпожа Бекъм, която винаги е знаела как да добави стойност дори на най-обикновен тоалет. Тя се появи на собственото си ревю в бял тишърт и сини джинси сякаш за да припомни, че не това, което носиш, а как го носиш има повече значение.

Най-градската униформа от всички, за които се сещаме, е като онези неостаряващи любови, към които всеки път се връщаш, когато имаш нужда от сигурност, че всичко ще бъде наред. Това е комбинация, в която прозира много повече вътрешният ти свят, отколкото това, как изглеждаш.

От Джеймс Дийн до Лана дел Рей, от улиците на града до бляскавите събития – всички смело прегръщат този универсален боец в гардероба на няколко поколения. Интерпретациите са безкрайни, но ето от нас няколко идеи за това, как да дадеш култов прочит на нещо толкова обикновено.

Джинсите от мама, маратонките от татко.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *