Партито без граници продължава и през август

0 коментара Сподели:

Замириса ли ти вече на море?

Музиката е точната подправка, която да направи почивката още по-сладка, а шумът на вълните задава ритъма на партито с ударна сила. Затова отпрашваме към Бургас по най-бързия начин, жадни за нови летни преживявания, а Spice Music Festival оглася пристанището на 4 и 5 август с хитовете на едни от най-големите звезди на 90-те – SNAP!, C-Block и NANA.

А както добре знаеш, парти без награди е като бряг без плаж – затова прекрачваме границите и се отдаваме на Unlimited забавление.

За да направи преживяването още по-незабравимо, Vivacom отново се включва с изненади, от които направо ще ти се завие свят. Освен тениски, слушалки Huawei Freebuds 3 и други готини придобивки, най-големите късметлии могат да се окажат горди притежатели на двойни билети за парти уикенд в Ибиса. Единственото, което трябва да направиш, е да запечаташ момента с новия Unlimited Party филтър в Instagram и да споделиш преживяването в снимка или рийл. Не забравяй да тагнеш публикацията си с #unlimitedbyvivacom и да последваш профила на телекома, за да можеш да участваш в томболата.

По време на концерта се оглеждай и за промоутъри, от които можеш да вземеш QR код, водещ до специална онлайн страница. Там можеш да се регистрираш за участие в томбола за портативна колонка Marshall Action III.

И това не е всичко.

Надали има нещо по-досадно от претоварените мрежи по време на музикален фестивал – настава суматоха, докато търсиш приятелите си в тълпата, защото съобщенията ти не достигат получателя си. Е, този проблем няма да развали прекарването ти по време на Spice Music Festival, защото Vivacom предоставя безплатен Wi-Fi достъп до интернет в трите уникални парти кули. Ако пък те притеснява, че батерията на телефона ти ще свърши и ще те остави на произвола на съдбата, не се тревожи, защото на плотовете ще има възможност за кабелно и безжично зареждане на смарт устройства.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *