Тази вечер аз съм хубава…

Баловете свършиха, но тръпката никога не изстива

0 коментара Сподели:

Месецът на безкрайното броене от 1 до 12 официално приключи. Лъскавите коли, скъпите костюми и величествените рокли остават един красив спомен от нощта, в която празнуваш края на последните 5 години от живота си. За щастие обаче винаги можем да видим колко прекрасни сме били на снимките си от бала. И кой знае – може и да ни потрябват за нещо? 

Време е да разберем кои бяха най-красивите абитуриентки в България тази година.

За 13-а поредна година Dir.bg организира националния конкурс "Най-красива абитуриентка".

И макар 13 да е фатално число, то участието ви може да ви донесе само щастие и още един повод да си спомняте с усмивка за бала. Тази година темата е естествена красота, очарование и неподправен стил. 

Звездите на вълнуващата нощ от завършването ще оценява също толкова звездният отбор на истински свежото жури на конкурса. Ослепителната Диляна Попова, режисьорът и актьор Ники Илиев, щурата певица DARA и миналогодишната носителка на титлата "Най-красива абитуриентка" Елица Луканова ще изберат най-впечатляващата претендентка за титлата. 

Ако сте сигурни, че именно вие сте звездата на вашата незабравима нощ, или сте убедени, че познавате най-красивата абитуриентка у нас – сега е вашият шанс да участвате. Всяка от вас може да се впусне в това приключение, като изпрати своите най-добри снимки от бала си на фейсбук страницата на конкурса. Срокът за участие е 12 юни 2019 до 14:00 часа. Общо 20 претендентки ще достигнат до големия финал.

Но красавицата на вечерта ще е само една.

Освен титлата "Най-красива абитуриентка" победителката ще може да снима и всички свои моменти занапред с чисто нов Huawei P30. В тези предстоящи моменти е и другата награда – СПА за двама в апартхотел "Лъки Банско". Всички финалистки ще се докоснат до фееричния аромат на парфюмното бижу – комплект Refan Gold. Ако вече си убедена, че в балната вечер не просто си била хубава, а си най-красивата абитуриентка у нас, прочети още за конкурса тук.

Най-великите блондинки на всички времена. 

Зад всеки коктейл има(ш) история. 

Какво се случва в града?! Последвай ни в Instagram и разбери пръв. 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *