Следващото ни парти те чака на най-горещата точка в София

Италия е на територията на София, морето е тук, а Амалфи е в бутилките на Malfy – и ние те вкарваме в тази магия

0 коментара Сподели:
amalfy coast

Организираме ти грандиозен After Work през август!

Италия е на територията на София, морето е тук, а Амалфи е в бутилките на Malfy – и ние те вкарваме в тази магия.

Кокетните плажове, белите средиземноморски камъчета, обляни от морска пяна,  нежният шепот на водата, ароматът на цитруси в безкрая на хоризонта, лежерното полюшване на лимоновите листа и ние отдадени на цялата тази италианска афера с най-красивото преживяване, измисляно някога – перфектното dolce far niente.

Вдъхновени от вкусовете на италианския крайбрежен живот и типичните за там цитрусови нотки, имаме огромното удоволствие да те поканим в Амалфи, без да се налага да излизаш от центъра на София. На 9 август, сряда, от 18:30, ще те очакваме в Mare di Sofia с обичайния си арсенал от добро настроение, музика, която да те накара да се движиш, и разбира се – пивки коктейли!

Стадион „Юнак“ се превръща в амалгама от слънчеви лъчи, гъделичкащ пясък, вода, споделени мигове и най-сладки приказки.

В този лъчист месец намираме омая в прегръдката на природата, търсим убежище в пищни градини, спокойни плажове и сенчести гори. Докато дните продължават да се разливат по горещите улици, ние се наслаждаваме на освежените вечери, идеални за разходки и споделени мигове. Създаваме скъпи спомени, които ще стоплят сърцата ни през студените месеци.

Това е то – цялостно изживяване за всички запалени хедонисти, които обичат перфектната la dolce vita.

То е нашата бохемска глътка въздух, с която ще изпратим подобаващо лятото и с която ще направим август толкова незабравим, че есента няма да иска да дойде.

Август е нежно напомняне да се наслаждаваме на всеки изминал миг, защото както слънцето залязва всеки ден, така и летните дни ще се изплъзнат, правейки път на красотата на променящите се сезони.

В този месец на блестящи емоции намираме наслада в простотата живота – вкусът на прясно набрани плодове, усещането за топъл пясък под краката ни и прегръдката на любимите хора. Август, мимолетна, но съкровена глава в грандиозния гоблен на времето, оставя впечатление, което остава като ценен, целунат от слънцето спомен.

Плажният бар на място ще предлага голямо разнообразие от коктейли с четирите вида Malfy Gin

Originale, con Limone, con Arancia и Gin Rosa. Всички питиета са вдъхновени от цитрусовите плодове и билки, типични за Амалфи. Освен класически коктейли и разнообразни джин и тоник комбинации, ще се радваме и на уникалния коктейл Mare di Sofia, който безпогрешно улавя духа на амалфийските летни вечери и го пренася директно на върха на езика и сърцето.

Още за хедонистичната ти душа: Ресторантите с морска храна в София: 5 места, които ще те омагьосат

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч. 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *