Ревюто на Just Cavalli идва в София

Ексклузивно ревю на непоказвани модели на Just Cavalli и премиера на новия Samsung Galaxy

0 коментара Сподели:

Нещо доста вълнуващо ще се случи тази сряда в центъра на София!

Samsung и Just Cavalli обединяват сили за първото по рода си модно шоу пред НДК, а ние ти споделяме подробностите.

Технологичният бранд кани феновете на технологиите и модата да се присъединят в 20:00 ч. на живо към музикално-светлинен спектакъл на фонтаните пред Националния дворец на културата. Грандиозното шоу ще представи на гостите новите колекциии на марката Just Cavalli – „Пролет/Лято 2024“ и „Есен/Зима 2023/24“ и новите телефони от серията Samsung Galaxy. Двете световни марки обещават вечер, за която дълго ще говорим след това.

В рамките на Samsung Fashion Day модата и технологиите вървят заедно. Освен връх в иновациите, новите продукти на Samsung идват, за да променят възприятията ни за мода и лайфстайл. Те преобразяват представата за ролята на технологиите в ежедневието. Мотото е „Flip-ни и ти в новия тренд“, а посланието – да вдъхновят хората да подхождат смело към новото и различното. Модата е начин да изразиш философията си за живота, а колекцията е своеобразна покана винаги да вярваш в себе си и в това, което обичаш.

Специален гост на спектактъла пред НДК ще бъде Даниеле Ломбардо, главен дизайнер на бранда Just Cavalli.

В Samsung Fashion Day ще се включат и звездите на българската поп сцена Васил Найденов и Михаела Филева, защото нито едно парти не е завършено ако няма хубава музика, под съпровода на която да празнуваме.

Локацията е емблематична за града и лесно достъпна пеша, за да могат гостите на шоуто да дойдат без автомобилите си в подкрепа на каузата за здравословен и природосъобразен начин на живот „Ходенето е модерно“. Каузата е в съзвучие и с политиките на Столична община да насърчава гостите и жителите на града да ходят пеш и да се движат повече.

Грандиозният спектакъл на Samsung България и Just Cavalli се осъществява в партньорство със Столична община, модна агенция „Визаж“ и Евгения Калканджиева. Началото е 20 часа, а входът е свободен.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *