София става Лонг Бийч за една вечер: организираме ти сърф парти

На следващото издание на After Work Social Club те очаква новата ти лятна любов с хавайска риза

0 коментара Сподели:
after work social club surf

Целуната от слънцето кожа. Ароматът на пясъка, парещ под краката ти. Вятърът, който развява солени къдрици. Слънчевите зайчета, които играят по морската повърхност и нашепват за безвремие.

Предстви ли си го?

Да, лятото е в разгара си. Гори в сърцата ни, но и по градските тротоари и вече нямаме търпение да видим голямото синьо. Ако и при теб този блян е някак неопределен в бъдещето, имаме специална покана за теб. Грабвай банските, пояса на рамо и се мятай в басейна с гледка.

Чакаме те на After Work Social Club в Kitchen 59, където безвремието ни завладява също толкова омайно, колкото и на морето.

Басейн, гледка отвисоко, залязващо слънце в жълто-оранжеви нюанси и наслада. Както всеки месец, през юли искаме да превърнем съкровените ти блянове в реалност и прочитайки аписаните в пясъка мечти, се пренасяме в Калифорния. Залезът на булеварда на мечтите в София ще оцвети последната сряда на месеца, за да изпратим любимия юли както заслужава.

Покани някого на танц, докато Matt Petrarca свири край басейна на покрива. Не, наистина, мислим, че сред разрошените от вятъра коси и хавайските ризи ще те очаква новата ти лятна любов, а златнят час е най-подходящото време да се срещнете.

Два бара ще редуват коктейли, забъркани с усмивка и Reyka, докато от пулта диджея забавлява. DJ Fukko идва директно от Пловдив, за да ни зарази с любовта си към диското. Слушали сме го навсякъде – от Soda през Fargo и чак до Перущица.

Когато ти не успяваш да стигнеш до морето, то идва при теб. Чакаме те в 18:30.

Ярки цветове посрещат на партито, докато сряда бавно се търкулва в леглото на вечерта.

Осъществяваме това издание в компанията на Laboratorios Babe, които носят Холивуд глам за всеки тип кожа. Благодарение на слънцезащитата им се радваме на здрав тен, без притеснения за последствията. Doppelherz пък ще ни заредят със супер грижа за очите. Всички прекарваме голяма част от деня си пред компютри и мобилни устройства и ежедневната грижа за очите е много важна, за да имаме добро зрение дълго време. За пръв път към After Work събитието ни се включват Studio Figura, които се грижат за моделиране и оформяне на силуета ни. На място ще имат въртящо колело на късмета, където можеш да спечелиш ваучери за процедури. Frutino пък са ни подготвили две бели вина и две розета с освежаващи плодови аромати, с които да забъркаш коктейла на лятото – Peach & Mango, Marakuya & Kiwi, Strawberry & Raspberry и Watermelon & Peppermint . Ще можеш да се снимаш на специално изготвения им кът и да се включиш в томбола, победителите от която ще се теглят на всеки кръгъл час.

Идвай!

За още от същото – виж Калифорния по време на корона

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *