5 свежи събития през октомври

Практичната ни селекция за месец напред

0 коментара Сподели:

Още не можем да повярваме, че септември си отиде, но сме твърдо решени да гледаме само напред. Затова сме ти подбрали 5 събития, с които да запълниш и следващия месец.

POLARIS – ФОТОГРАФСКА ИЗЛОЖБА НА АКЕЙША ДЖОНСЪН


Мечтал ли си някога да се луташ из Далечния север съвсем сам, изпълнен с удивление към ледения пейзаж и с фотоапарат в ръка? Е, Акейша Джонсън не просто мечтае – тя го прави. Двукратен стипендиант на Фулбрайт, тя провежда експедиции из Гренландия и Антарктика, преподава фотография и местни арктически култури и създава нереални кадри върху цветни широкоформатни филмови плаки. Изложбата не е за изпускане, а ако дойдеш и за откриването, ще можеш да се срещнеш лично с нея.
Кога: 3 – 16 октомври; среща с автора на 3 октомври, 20:00 ч.
Къде: Gallery Synthesis, бул. „Васил Левски“ №55
Вход: свободен

GREENBUZZ#3: FAST FASHION

Нека сме честни – всички обичаме разпродажбите и ентусиазма от обличането на нова дрешка. Напоследък обаче все повече се замисляме за истинската цена на шопинг манията ни, за огромните количества отпадъци, които генерира, и социалните последици от нея. Ако и на теб подобни мисли не са ти чужди, ела да изгледаме заедно документалния филм The true cost и да помислим заедно какво и как можем да направим, за да променим нещата.
Кога: 4 октомври, сряда, 19:00 ч.
Къде: Betahaus, ул. „Крум Попов“ №56-58
Вход: свободен, с предварителна регистрация

MONKEY BUSINESS WITH RASMUS & TOVE WORKSHOPS WEEKEND


Размус и Тове са двама симпатяги, способни да заредят и най-навъсения човек с усмивки. Правят го чрез танците, които откриват още на 3- и 6-годишна възраст, а стиловете, в които се подвизават, са lindy и boogie. Цели два дни ще можеш да се възползваш от уроците им, така че загрявай отсега, а накрая ще те чака и парти по случай четвъртия рожден ден на Swingin Monkeys.
Кога: 7 – 8 октомври, събота – неделя
Къде: ул. „Георги С. Раковски“ №78
Вход: 35 – 95 евро

WHISKEY FEST

През лятото те засипахме с предложения за градински партита с просеко и летни коктейли, но дойде моментът да извадим и тежката артилерия. За щастие тъкмо навреме за Whiskey Fest, където ще можеш да опиташ познати и не толкова марки уиски, лимитирани серии и любопитни предложения. Не се изхвърляй да изпробваш всичко наведнъж, защото фестивалът продължава цели три дни, но все пак ще те посъветваме да си намериш някой трезвен приятел, който да шофира.
Кога: 27 – 29 октомври, петък – неделя
Къде: Sofia Event Center, бул. „Черни връх“ №100
Вход: 31,50 – 50 лв.

POLE ART BULGARIA 2017

Целодневно полденс състезание звучи като сбъдната мечта и сме сигурни, че ще е точно такова! Планираме ранно неделно ставане и обилна закуска, която да ни крепи до вечерта, защото не искаме да пропуснем и секунда от шоуто. Ако пък решиш да се пробваш в надпреварата, имаш цял месец, за да отработиш финалните движения и убийствена хореография. Ако не друго, разполагаш поне с нашата пълна подкрепа!
Кога: 29 октомври, неделя, 9:00 ч.
Къде: Rainbow Plaza, ул. „Атанас Дуков“ №29
Вход: 30 лв.

Ето още нещо в края на октомври, с което да попълниш програмата от събития.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *