Най-очарователните илюстрации на любовта в ежедневието

Хей, виж, някой ни е нарисувал...

0 коментара Сподели:

Когато много хора се припознаят в нещо, значи си напипал основата, успял си да изразиш усещанията на същества в другия край на планетата, без дори да си го планирал. Такъв е случаят и с илюстрациите на Catana, които станаха вайръл със скоростта на светлината. Преди година и половина гаджето й ги пусна онлайн, за което съм му изключителна благодарна! Понякога в Инстаграм или Фейсбук ми изскача нещо ново от тях, което не съм виждала, и всеки път се усмихвам, а след това директно препращам на моята половинка, която е точно толкова брадата, колкото и илюстрованата…

Връзките са изпъстрени с всякакви ситуации и настроения, но всяка една от тях може да бъде нарисувана по очарователен и забавен начин. Стотици хиляди хора следят Catana в социалните мрежи и се умиляват от нежността, която струи дори от най-ежедневните банални сцени.

Няма нужда от фойерверки 24/7, понякога да ти подадат хавлията или разтрият краката печели един милион зелени точки и те изстрелва директно в класацията „най-добро гадже на хилядолетието“.

Ако си пропуснал шантавите и сладки илюстрации на Catana, сега е твоят шанс да ти оправим деня. Ако не си, значи вече знаеш колко са яки и искаш да се убедиш, че няма някоя, която не знаеш. Love is in the air!

Преди това обаче, е важно да направиш правилния избор.

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *