Есента дойде – облечи се тренди, момиче

Mid Season Shopping кампанията на Fashion Days в момента тече, а ние ти показваме нашата селекция с най-актуалните и готини предложения

0 коментара Сподели:

Есента навлезе не съвсем елегантно във всекидневието ни, без да остави никакъв шанс на така любимото ни циганско лято. С падането на температурите навън рязко ни се наложи да приберем всички рокли с тънки презрамки и късите панталонки и да се огледаме за по-топли дрехи, за по-голям уют и комфорт където и да се намираме. Като истински фешънисти обаче невинаги ни е достатъчно да навлечем миналогодишните раздърпани пуловери, защото трендовете тази есен са повече от изкушаващи и съвсем по вкуса ни. Последните месеци ти разказваме за тях, а сега ти представяме и селекция от най-готините артикули, както и откъде можеш да ги намериш.

За да те улесним ти споделяме, че във Fashion Days в момента тече кампания Mid Season Shopping със селектирани продукти, които са си съвсем тренди и на място в момента. Още една добра новина е, че можеш да се възползваш и от безплатна доставка до края на октомври.  И понеже сме добри хора, направихме селекция с няколко топ предложения от най-парещите тенденции в селекция артикули на различни брандове. Ето ги и нашите фаворити:

Ниският ток се завърна и си има име – kitten heels

Нисък ток, заострена форма и много чаровна осанка – това са характеристиките на kitten heels. Комбинират се добре както с поли и рокли, така и с чифт джинси, стеснени в долната си част. Тук ти представяме чифт Vagabond и чифт Aldo, които са страхотни представители на този тренд. И те наистина са най-хубавото нещо, което можеше да се случи на забързаното градско момиче, което иска същевременно да е елегантно, но и по-най-бързия начин да стигне до всяка точка на града. На тази тенденция й отне време да пробие път до гардеробите ни, но ето я вече тук под формата на много секси малки токчета, т.нар. kitten heels, които ще потропват в хладните дни по големите булеварди и малките улички.

Кожени обувки Olivia на Vagabond, 171.90 лв. 

Велурени обувки Aldo, 105.90 лв. 

Райетата, тази неумираща класика

Една класика, която съвсем спокойно можем да наречем както basic, така и вечна. Наред с бялото и черното – червеното  е цветът, който винаги е имал специално място в сърцето на модата. А тази година това е цветът, който има и специално място сред водещите тенденции. Затова изобщо не е странно, че го споменаваме с добро, този път обаче в чувствена комбинация  на Desigual , която би седяла страхотно на всяко фешън момиче, което хваща бързо за ревера всеки нов елемент в колекциите на high street брандовете. Тези райета станаха емблематични в края на лятото. С тях затворихме топлите дни и влязохме в леко дъждовните нощи, следвайки очарованието на хармоничните им форми.

Дълга жилетка Desigual, 173.90 лв. 

Раиран панталон JdY, 33.90 лв.

Леопардовите акценти са задължителни за всяко фешън момиче

Леопардовият принт има вездесъща слава и почти не е излизал от употреба по улиците на големите градове от фешън момичетата. В момента е буквално навсякъде и преди да си се зачудил как точно да го комбинираш, ти разкриваме простото правило – добавяй го съвсем спокойно в едноцветни сетове, за да внесеш пищност и лукс в начина, по който изглеждаш. Ако си достатъчно смела, добавяй го и към други принтове и цветове, като просто не забравяш златното правило – леопардът да присъства само в един от елементите в облеклото.

Бяла тениска с леопардова шарка IKKS, 50.90 лв. 

Чанта с животинска шарка Gioseppo, 76.90 лв.

Кадифени боти Pacers Steve Madden, 199.90

Милиниум розовото, което ще носим още дълго

Този цвят е много повече от просто розово, това е цвят с много имена. Това е тих и спокоен нюанс, надживял Барби розовия си оттенък, който има хибридни нотки кайсия, сьомга и корал и в същото време се доближава максимално до цвета на кожата. Дизайнерите по целия свят просто полудяха по него и го прилагат най-вече върху дрехите, които правят. И ако преди време розовото е било за момичета, то с днешна дата е като безцветен талисман за фешънистите независимо от пола им. Лесен е за носене, но същевременно те оставя учуден. Тих и неангажиращ, с интересна аура на невинност  и чистота, но много убедителен.

Велурено яке Only, 164,90 лв.

Чанта от изкуствена кожа Gioseppo, 67,90 лв.

Розово сако с черни детайли Zee Lane Collection, 63,90 лв. 

Розова риза тип туника от модал Napapijri, 77,90 лв.

С бели маратонки и изтъркани джинси, ще те чакам, мила…

Най-градската униформа от всички, за които се сещаме, е като онези неостаряващи любови, към които всеки път се връщаш, когато имаш нужда от сигурност, че всичко ще бъде наред. Това е комбинация, в която прозира много повече вътрешният ти свят, отколкото това, как изглеждаш. От улиците на града до бляскавите събития – всички смело прегръщат този универсален боец в гардероба на няколко поколения. Никога няма как да сбъркаш с комбинация от бяла тениска и скъсани дънки, обещаваме.

Тениска с джоб отпред Levi's, 39,90 лв.

Дънки тип Boyfriend Only, 90,90 лв.

Маратонките на татко

Маратонките са тук, откакто се помним, но в последно време те се превърнаха от спортен аксесоар в супер тренди находка, с която можем да комбинираме почти всичко и почти навсякъде, дори и това навсякъде да не е конкретно спортната зала. Истински лайтмотив в облеклата на фешънисти, блогъри, дизайнери и дори на чувствителните и много елегантни французи. Маратонките, за които говорим, виждаме комбинирани с рокли, джинси, минита, но ако трябва да сме обективни, те са обувки с буквално грозни характерни черти, обемни и безформени, които обаче са задължителни вече за всяко фешън момиче. Те са тези, които правят краката да изглеждат добре, удобни са и ни напомнят, че винаги можем да сме модерни и да ни е удобно едновременно.

Спортни обувки Omicron Le Coq Sportif, 128,90 лв.

 Спортни обувки Air Max 95, 214,90 лв.

Спортни обувки FIERCE без връзки, 98,90 лв.

Да заменим есенните кецове с чифт от тези скроми красавици.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *