Berlin Calling за четвърти път в EXE

Кожа, секси енергия, електронна музика

0 коментара Сподели:

Четвъртото издание на едно от най-вълнуващите клубни събития през последните 2 години в София, е точно след два дни в EXE CLUB. Кожа, секси енергия, електронна музика – говорим за BERLIN CALLING.

Както друг път, гост артистите на събитието са емблематични имена за клубната сцена в Берлин, а именно – SPFD.J, RAVEN и FIDELITY KASTROW.

SPFDJ /Lina Jonsson/ е родена в Швеция, но живее в Берлин, където е резидент на емблематичния клуб Herrensauna.

Тя се занимава и с издаване на музика от други таланти, или иначе казано има свой собствен музикален лейбъл Intrepid Skin. След създаването на своя лейбъл, SPFDJ прави своя тениска, която твърди, че е брандирала с любимите си неща в живота: Techno, acid, hardcore, trance, anal sex.

SPFDJ казва, че е създала своя лейбъл именно защото е решила, че когато пусне своя продукция, би искала да я издаде през своя лейбъл, без да се налага да прави компромиси с крайния резултат и той да излезе точно както го е създала. Още нещо, което прави SPFDJ толкова важна за техно сцената в Берлин е компанията ѝ System.out Sound, с която предоставя техника под наем на най-големите партита в града.

Стилът на SPFDJ е определян като суров, хардкор сет, с микс от техно, транс и EBM.

Самата тя казва, че музиката, която ѝ харесва, е новото техно с нетрадиционно звучене, което от своя страна е определяно от музикалните фенове като “доброто старо техно, което липсва на всички”.

Lina Jonsson разказва, че когато подбира музиката си, тя не търси парчета, които звучат щастливо, напротив, търси парчета, които й носят дълбока емоция и носят някакъв сантимент почти винаги. През последната година Jonsson започва да пуска музика и извън Берлин, а участията ѝ включват международни клубове всеки уикенд. Освен това има няколко записани участия на всеизвестния Boiler Room, които бързо набиват популярност онлайн.

RAVEN е артист и вокалист, тя също живее и твори в Берлин, а освен редовни гигове в най-добрите техно клубове в Берлин, тя е част и от фестивалите Awakenings, Nation of Godwana и Flesh Festival.

FIDELITY KASTROW е третото име в лайнъпа на съботата в EXE CLUB. Тя е част от почти всяко от изданията на BERLIN CALLING и почитателите на събитието знаят, че сетовете ѝ са изпълнени с много от нейните преживявания на клубната сцена в Берлин, такива, за които се говори след това.

Включи се в събитието тук.

Тагове: парти EXE Berlin Calling
Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *