Как се изкарват 2000 лева… бързо

Ако имаш приятели, които знаят език и си търсят работа, това е текстът за теб

0 коментара Сподели:

Времето да си потърсиш кариера винаги, без значение от обстоятелствата, е тук и сега.

И точно затова сме щастливи да ти покажем една от компаниите, която през последните години ни показа колко важно е да можеш да се приспособиш към новото време. Каквото и да носи то. Новият свят кара някои работодатели да променят начините, по които набират служители. В момент, в който светът около нас претърпява абсолютна метаморфоза, това се оказва доста важно.

Пример за това са Sutherland, които демонстрират гъвкавост и дори ти самият в момента да не търсиш работа в тази сфера, има с какво да им бъдеш полезен.

Като голяма и непрестанно развиваща се компания те разгръщат възможностите си чрез опция за препоръчване на приятел. За това пък те ще ти се отплатят щедро. Доскоро препоръките в компанията идваха само от служителите им, а тази практика доби още по-голяма популярност по време на пандемията. Сега програмата е открита и за хора извън компанията. Това значи, че всеки от нас може да се превърне в recruiter на своите приятели, които си търсят кариера в международна компания като Sutherland.  

How cool is that?

Най-просто казано: ако им препоръчаш човек с немски и те го наемат на работа в екипите си, ще получиш бонус от 2000лв. Не си ограничен в това колко предложения можеш да изпратиш. Все пак не бихме ти препоръчали да попълваш формата с данните на хора, които не отговарят на изискванията и/или не си търсят работа. Това би било загуба не само на твоето време, а и на онези, които преглеждат предложенията.

Идеята на цялата кампания е Sutherland да попълнят редиците си с хора, които знаят немски, а ти да помогнеш на приятел, като делото ти не остане неоценено. Шегата настрана, идеята на Sutherland да направи процеса по намиране на нова работа толкова интерактивен ни се струва повече от чудесна. Особено в несигурното време, когато много способни хора се оказват прекрачили прага на безработицата не заради липса на умения, а заради неправилно ориентиране в морето от възможности. Единственото условие е твоят приятел да се задържи на работа там поне шест месеца. Както се досещаш, обучаването на нови кадри е занимание, което отнема време и ресурси. Затова от компанията искат да знаят, че са намерили правилния човек, преди да ти се отблагодарят.

Ако не си запознат с дейността им –

Sutherland предлагат съпорт на няколко езика и повече от две хиляди работни места в трите си офиса – София, Варна, и Бургас, както и режим на работа от вкъщи. Като компания, която вече 36 години работи за оптимизиране на процесите в дигиталния свят, те показват, че приспособяването към новите особености в света не е проблем за тях.

Цялата информация за програмата, процесът, условията и изплащането на самия бонус са се постарали достатъчно детайлно да обяснят тук, така че разгледай внимателно и покани онези, които ще се изкефят на такова предложение в потенциален следващ етап от живота им.

Ако искаш да разбереш повече за тях и дейността им, можеш да ги последваш във Facebook и Instagram.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *