Трансформации в индустриален стил: Лоф.ть

По стълбите, зад грубите врати, върху варелите – духът на доброто прекарване има много лица и всички те успяват да намерят своето място тук

0 коментара Сподели:
лоф.ть

Ако си разгледал модната фотосесия, подготвена от екипа на стилиста Антония Йорданова, трябва да знаеш, че тя е заснета на едно супер секси кътче, което вече десетки дни и нощи приютява по-креативните превъплъщения на софийския градски живот.

Когато става дума за последния етаж на индустриалната сграда на „Черковна” 28 обаче, совите не са това, което са, и нищо не е просто такова, каквото изглежда.

Спираме със съспенса, за да ти разкажем за лоф.ть – едно от малкото места в София, които могат да бъдат почти всичко, което ти се иска. Арт пространство, готово да се превърне в парти терен, просторна зала за изложби, пърформънси или уъркшопи, локация за частни събития, гръмки рождени дни или както в нашия случай

– модни фотосесии, мултифункционалността на лоф.ть е сред най-силните му качества.

Това място има способността да се преобразява с различни одежди и да „приема формата на водата в него“,

нещо, което придава повече колорит от всеки друг fancy интериор. Индустриалният характер на локацията, голямото отворено пространство, което може да се трансформира спрямо представите ти, и гледката над града – любима част от декора, умело успяват да пренесат усещането от всяка случка тук извън пределите на София. Родният ъндърграунд вайб се поддържа жив заради места като лоф.ть, които със стила си напомнят на берлински халета, пълни с танци и много звук.

По стълбите, зад грубите врати, върху варелите – духът на доброто прекарване има много лица и всички те успяват да намерят своето място тук.

Нетипичният характер на лоф.ть притежава онази притегателна сила, която ни кара да се връщаме тук отново и отново, заради движещото прогреса любопитство. Дори, когато не сме напълно сигурни какво ни очаква, идваме тук, за да трансформираме вечерта си в онова, което пространството само е определило. Единственото ясно е, че ще е интересно. Както всеки път.

В съвремието любовта е: Лили Гелева и Христо Петков за любовта, която расте

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *