Червената геометрия на есента

Говорим си с Биляна Славейкова за есенните трендове в гардероба й, вдъхновени от #MyMix и The Mall

0 коментара Сподели:

Градът може да бъде мрачен и сив през студените месеци на годината, но защо да позволяваме студът да нахлува във вътрешния ни свят? Сега е моментът да развихрим въображението си, да прибегнем към най-ярките нюанси в цветната палитра и към най-дръзките комбинации на модели, материи и стилове. Да облечем яркочервеното си палто, да сложим френска барета, да носим големи натрапчиви аксесоари или пък леопардови чорапогащници… Да изразяваме себе си чрез облеклото си и ние да задаваме тон за настроението на деня!

Със смелост в стиловете и с поглед върху детайла ти предлагаме селекция от предложения по последните тенденции в модата. Потопи се в цветното ни настроение и развихри фантазията си. Миксирай цветове, принтове и текстури, вдъхнови се от избора на любимите ни модни марки, добави нещо от себе си и намери своя собствен микс сред всички ярки стилове за сезона.

Колекции Есен-зима 2017 отдавна са в магазините на The Mall, а сега имаме удоволствието да ти представим една от нашите музи този сезон – Биляна Славейкова – @Bibons.

Безспорно модата е страстта на Биляна. Тя не се страхува да експериментира в облеклото си, защото стилът й остава неподвластен на модните трендове и същевременно винаги в крак с тях.

Този сезон Биляна залага на деликатното преплитане на колежанска визия с улична мода.

ГЕОМЕТРИЯ

Комбинацията на рокля от капсулната колекция на Джиджи Хадид и Tommy Hilfiger (#TOMMYXGIGI) с барета на Lovenich от Peek and Cloppenburg ми напомня  картина на Хуан Миро. С подобна геометрия трудно се бърка, роклята с дълъг ръкав е благодат за есенния гардероб, а баретата влиза, за да завърши визията. Ей така, по момичешки и френски.

ГРЪНДЖ И КАРЕ

Секси и дискретно звучи като невъзможна комбинация, но именно това е карираната пола. Този сезон се завръща триумфално, за да я комбинираш с всичко. Харесах я със златни копчета от Springfield и я предпочитам с деветдесетарско oversized деним яке или гръндж бомбър. За удобство (и топлина) добави блуза с поло яка и смени дамската чанта с раница. 

ТВОЯТА ЗАПАЗЕНА МАРКА

И в живота (както и колежа) трябва да намериш това, което те прави различен, и да му дадеш поле за изява. Какъв би могъл да бъде твоят туист на класическа колежанска визия? Моят е риза на френски булдози от Mango (афинитета към породата дължа на три годишния си френски булдог Прешъс) плюс големи обеци, чудесна и бюджетна находка от H&M.

Готови ли сте да споделите своите модни миксове за есен-зима 2017, момичета?

Точно това цели и кампанията на My Mix на The Mall, защото обичаме индивидуалността и те предизвикваме да изразиш себе си!  Снимай любимите си комбинации от дрехи, обувки, аксесоари и козметика от The Mall и ги качи в Instagram с #MyMallMix! Най-смелите ще бъдат възнаградени.

Всяка седмица в периода от 2 октомври до 3 декември по пет GIFT карти на стойност 50,00 лв. отиват при петима почитатели на модата, участвали в играта.

Повече за играта на The Mall и правилата й можеш да намериш тук.

Виж колко цветна може да бъде зимата тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *