Събития за седмицата: 19-25 декември

Седмица като никоя друга

0 коментара Сподели:

Световното приключи, но пък Благо Джизъса е отворил СПА център за половин милион –

винаги има с какво да се изненадаме. Шегата настрана, на малките пет все още е диво и много красиво, а да хванеш празничния дух в коледния ретро трамвай е съвсем възможно. Тази седмица сме ти подготвили селекция, в която, съвсем нескромно, короната слагаме на нашето си собствено голямо лудо коледно парти.

По-надолу прочети за него и останалите, които заслужават вниманието ти:

Paper pages | Christmas gift extravaganza

Paper Pages започва като решение на ясния проблем, че никъде в България не можем да се сдобием със световните списания и книгите, които ни вдъхновяват – 032c, Dazed, i-D, The Gentlewoman, Little White Lies, Courier, Kinfolk, Interview, Monocle, Highsnobiety, Toiletpaper, Slanted, Gestalten books, self service. Своеобразният магазин за независими, международни списания и книги е атрибут на всеки жив европейски град, и специално за всички чакащи последния момент за коледните подаръци организират това събитие. Не се бутай с тълпите в мола, а ела в Coffee Syndicate на 20 Декември, за да свършиш коледния шопинг на по чаша лате и с еклер в ръка. 

Куиз на пътешественика vol. 13 – Коледа по света

Клубът на пътешественика отново се явява като пристан за всички любопитни души. В навечерието на най-светлия християнски празник ни очакват, за да ни поразпитат за коледните традиции в различните краища на света. От нас се изисква да си носим топло и светло настроение, и да се подотвим за за най-разнообразните 30 въпроса в пет кръга – отворени въпроси, твърдения вярно/грешно, аудио въпроси, снимки и въпроси с повишена трудност.
Отиваме в отбори до пет човека – ако сме повече, губим по една точка от финалното класиране за всеки допълнителен човек. Ако пък сме само двама, получаваме две допълнителни точки.

Go Guide’s House of X-mas

Точно на 22.12.2022 г.отваряме големия чувал, за да ти подарим партито, от което имаш нужда, за да откриеш празничния маратон. Голяма зала с популярни имена от диджей сцената, музика на живо, коктейлен уъркшоп, pole dance в сребърната стая на Снежанка и не на последно място – коледен лов на съкровища с подаръци. Превръщаме едно от любимите си градски пространства – The Steps, в Коледната къща на Go Guide. Различните зони в просторната локация стават терен за всичките ни щури коледни идеи.

Simple Spaces 3.0

На 23 декември Simple Spaces става на 3 години и ни канят да го отпразнуваме събитието подобаващо в Топлоцентрала. Приготвили са ну най-голямата си продукция досега, клубно осветление, силен саунд и все същата солидна публика. Входът е свободен, а звукът – Danley Sound Labs. В сжитието можеш да видиш кои са имената, които ще се погрижат за доброто настроение.

Последната Черна кутия

Oт 17 ти до 30 ти декември за първи и последен път Фелия Барух ще снима портрети в Hyperspace Social Tech Hub. Черната кутия се ражда в момент, в който има нужда от нея. Сега, по името на създателката ѝ, е време да си отиде, за да отвори място за следващия проект, който иска своето пространство, за да вземе въздух, да проплаче и да тръгне, накъдето му видят очите. Или по-точно нейните. А те ви гледат през визьора на фотоапарата в последните години и виждат толкова страхотни неща, толкова споделени моменти, толкова неизказани истини, че няма насищане…

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *