69 идеи за коледни подаръци

Опаковано с любов от Go Guide

0 коментара Сподели:
Коледно дърво с подаръци

Декември е месецът на удоволствията, на лудото пазаруване, на топлото посрещане на празниците с любимите хора,

на специалното усещане да зарадваш някого чрез жест и подарък, за да му кажеш колко много го обичаш.

Точно заради това ние сме подбрали най-великите предложения за подаръци за всеки любим до сърцето ти човек и ти ги представяме в стройна селекция. Избери смело нещо за нея, него и за когото пожелаеш, и му го подари с усмивка.

Сега е най-специалното време от годината – времето за радост във всякакви форми и опаковки.

ANSWEAR

Декемврийското пътешествие в света на модните тенденции отново е тук и отново е вълнуващо. Мултибрандовият магазин е същинска палитра от разнообразие – топли и стилни артикули, коледна украса или нещо за любителите на настолните игри. Трудно ти е да избереш подаръци? They are the ANSWEAR!

Answear Gifts
  1. Шапка с вълна NAPAPIJRI
  2. Комплект топки за елхa
  3. Пуловер с лен POLO RALPH LAUREN
  4. Комплект коледна украса BLOOMINGVILLE
  5. Чорапи HAPPY SOCKS
  6. Пантофи POLO RALPH LAUREN KAYLELIGH
  7. PRINTWORKS шах
  8. Чаша BOLTZE JAVI

www.answear.bg

BABE

Мисията на BABE за здрава кожа започва през 1994, като компания основана от двама фармацевти. Гарантираме ти, че може да разчиташ на продуктите им, защото разработват формулите си само с висококачествени активни съставки и чрез модерни и иновативни технологии. Резултатът е дермокозметика, покриваща широк спектър от потребности и нужди.

Babe Gifts
  1. Екстра мек шампоан
  2. Хидратиращо мляко за тяло
  3. Део рол-он

www.laboratoriosbabe.bg

SKEYNDOR

Професионалната козметика Skeyndor е синоним на високо качество, иновация и нови технологии. Продуктите са съобразени с различните нужди и се отличават с високо ниво на персонализиране на грижата за кожата. Комплектите им са перфектното допълнение към рутината на всяка дама, а ако не си сигурен – избери луксозния и практичен ваучер.

Skeyndor Gifts

1. Коледен комплект GLOBAL LIFT 2022
2. Коледен комплект POWER OXYGEN 2022
3. Подаръчен ваучер

www.skeyndorinstitute.bg

BIODERMA

Особено през зимата, кожата ни има нужда от силна подкрепа. Козметиката на Bioderma винаги е била спътник в грижата за чувствителната, реактивна или атопична кожа. Bioderma е тествана под строг медицински контрол и е перфектният подарък както за теб, така и за близките ти. Серията Sensibio за чувствителна кожа ще съдейства кожата ти да е защитена и хидратирана, а интензивният хидратиращ серум ще я възстанови комфорта, еластичността и блясъка й.

Bioderma Gifts

1. Мицеларна вода за чувствителна кожа SENSIBIO H2O – лимитиран формат с помпа
2. Успокояващ хидратиращ крем с богата текстура SENSIBIO DEFENSIVE RICH
3. Ултраподхранващ крем за лице и тяло Atoderm Creme Ultra
4. Atoderm Душ-олио с 24 ч. хидратация още под душа
5. HYDRABIO интензивно хидратиращ серум с хиалуронова киселина

www.bioderma.bg

FASHION DAYS

В предпразнична треска сме, а вярваме – и ти! В бляскавата селекция на Fashion Days откриваме тези атрактивни акценти, които правят от всяка визия нещо специално. Събери идеи и вдъхновение и зарадвай близките си с находки, които си заслужават чакането до Коледа. Всичко това, на клик разстояние!

Fashion days Gifts
  1. Гривна DKNY
  2. Часовник BOSS
  3. Портфейл и ключодържател TOMMY HILFIGER
  4. Обеци MARMARA STERLING
  5. Гривна KARL LAGERFELD
  6. Чанта TOMMY HILFIGER
  7. Калъф за карти и ключодържател CALVIN KLEIN
  8. Часовник MICHAEL KORS

www.fashiondays.bg

GAIDO

Да подариш вълнуващ спомен носи съвсем различна стойност и заряд. Gaido предоставя уникалната възможност за пакети с избор от преживявания, с които да изненадаш близките си. Релакс и СПА, романтичен уикенд или специална селекция от преживявания – скок с бънджи, полет с балон, дегустация, кулинарен курс, урок по пеене и много други.

Gaido Gifts

www.gaido.bg

HEART YOU

Hearth you е универсална платформа с физически магазин, която обединява в себе си подбрани, отговорни и атрактивни брандове. Тук ще откриеш натурална козметика, продукти за грижа за дома, както и много интересни аксесоари. Селектирали сме най-подходящите артикули, които да развихрят въображението, да отпуснат ума и тялото и да ти донесат вътрешния мир, който заслужаваш.

Hearth you Gifts

1. Тефтер от каменна хартия
2. Цветни моливи без дърво
3. Спрей за сън с лунен камък
4. Соли за вана с аметист и магнезий
5. Сет грижа за тяло „Коледни бонбони“

www.hearthyou.bg

GIFT COME TRUE

Gift come true Gifts

Ако вече си подарявал всичко на близките си, имаме перфектната празнична идея за теб. Избери спрямо ценова категория или локация, а оттам насетне Gift come true ще сбъдне твоето желание. Разнообразието от ваучери е толкова голямо, че можеш да избереш преживяване за всеки твой близък. Не просто сме сигурни, а направо те предизвикваме!

www.giftcometrue.com

SHIMANI

Shimani Gifts

Анти ейдж козметиката на Shimani е всичко, от което кожата има нужда за сияен и блестящ вид. Дълбоката хидратация и правилното почистване са в основата на правилната грижа. Не пропускай и ултразвуковата шпатула за ексфолиация, лифтинг и втриване на крем, с която да допълниш рутината си вкъщи.

1. BO:FI Серум-бустер
2. BO:FI Пяна за лице
3. BO:FI Лифтинг крем
4. BO:FI Крем за очи и устни

www.shimani.bg

ISOCKS

Всички регулярно си задаваме екзистенциалния въпрос – къде е вторият чорап? Isocks са брандът за комфортни и качествени чорапи, произведени в България, чиято клипс система им позволява да останат заедно през целия си жизнен път. „Остави чудовището от пералнята гладно. Спаси чорап.“

iSocks Gifts

1. Подаръчна Кутия ISOCKS BOX-3
2. Детски чорапогащник

www.isocks.bg

LE PETIT QUCHE

Le Petit Quché Gifts

Изискана вечеря за двама у дома, панетоне със сицилиански лешник или свещ, който да изпълни всяко пространство с феерия от аромати? В Le Petit Quché ще откриеш отлична селекция от невероятни неща, с които да зарадваш някой ценител на добрия вкус и блаженството.

1. FIASCONARO DOLCE & GABBANA панетоне
2. Вечеря за двама
3. Ароматна свещ

www.lepetitquche.com

MOUTAI

MouTai Gifts

Всеки един от еликсирите на Маутай Байдзиу е резултат от дългогодишни традиции. „Летящата фея“ е специално питие, за ценителите на екзотичния източен вкус. Счита се за един от алкохолите с най-дълъг и богат послевкус, с мекота, изключителна свежест и разнообразие от над 1200 ароматни нотки.

1.Moutai Flying Fairy

www.moutai.bg

MI AMANTE

Продуктите на Mi Amante Professional са посветени на грижата за косата и са резултат от дългогодишни проучвания от експерти в индустрията, както и от опитът на професионални коафьори. Идеята на висококачествената козметика е да разкрие естествения потенциал на косата, както и да възвърне и регенерира нейния блясък, плътност, сила и копринена мекота.

Mi Amante Gifts

1. Крем за коса ELLA RENEW BOUTIQUE
2. Възстановяваща маска EMERGENCY ROOM
3. Възстановяващи ампули за третирана коса EMERGENCY ROOM
4. Серум за растеж REGROW

www.miamantehair.bg

NYX

В името на красотата, артистичността и обаянието! Всичко, което е необходимо на една дама, за да заблести, са няколко щрихи с правилните за целта продукти. Премяната ще е дълготрайна и гарантираме сияен завършек и визия на професионално ниво. Може да ги откриеш в Lilly Drogerie.

NYX Gifts
  1. Течни сенки ULTIMATE GLOW SHOTS
  2. Дълготрайно течно червило SHINE LOUD
  3. Дълготраен молив за устни LINE LOUD
  4. WONDER STICK 2 в 1 контур и хайлайтър
  5. Водоустойчива очна линия EPIC INK

STINKY SOCKS

Stinky Socks са групата от приятели, които създадоха бранд, посветен на креативните и свободни по дух хора. Удобни, цветни, качествени, подходящи както за каране на скейт и разцъкване в планината, така и за градските моменти, в които да бъдат един наистина як акцент. Създадени в България, а вече завладяват света!

Stinky Gifts

www.stinkyfamily.com

TIMELAND

Селекцията на Timeland тази година включва няколко елегантни и допълващи стила бижута от Tommy Hilfiger, с които да подчертаеш всяка casual визия и да я направиш нещо специално. От друга страна, цветните и забележителни предложения на Swarovski ще бъдат сериозна заявка за ослепителния ти вътрешен блясък.

Timeland Gifts
  1. Гривна TOMMY HILFIGER MONOGRAM
  2. Колие TOMMY HILFIGER MONOGRAM
  3. Гривна TOMMY HILFIGER BRACELET BLOCK
  4. Колие TOMMY HILFGER MONOGRAM
  5. SWAROVSKI Обици HYPERBOLA
  6. SWAROVSKI Колие MILLENIA
  7. SWAROVSKI Гривна STELLA
  8. SWAROVSKI Обици GEMA

www.timeland.bg

CROZIA

Българската козметична компания разкрива благотворното влияние на шафрановия минзухар върху кожата като разгръща магическите му качества в иновативните си продукти. Съчетавайки древни рецепти и съвременни научни постижения, Crozia създадават линия с възстановяващ и подмладяващ ефект, подходяща както за мъже, така и за жени.

Crozia Gifts
  1. Серум с шафран за мъже
  2. Околоочен крем с шафран

www.croziabg.com

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *