Go Guide’s House of X-Mas: нашето голямо лудо коледно парти

DJ party, hug or handshake live, коктейлен уъркшоп, футуристични елфи и Снежанка

0 коментара Сподели:
Go Guide House of X Mas

Точно на 22.12.2022 година отваряме големия чувал, за да ти подарим партито, от което имаш нужда, за да откриеш празничния маратон. Нали не планираш да работиш в дните до трети януари? (намигваме)

Голяма зала с популярни имена от диджей сцената, музика на живо, коктейлен уъркшоп, pole dance в сребърната стая на Снежанка и разбира се, подаръци под всевъзможни форми

– приготви се за истински запомняща се кулминация на празничния сезон. Събираме най-свежите хора наоколо, за да отпразнуваме края на годината по най-добрия възможен начин –

поканени са всички приятели, приятели на приятели и всеки, които просто иска да „провери какво става“.

Празничната еуфория стартираме в 20:00, сложи си танцовите обувки, защото продължаваме, докато се измориш.

The Steps

Превръщаме едно от любимите си градски пространства – The Steps, в Коледната къща на Go Guide. Различните зони в просторната локация стават терен за всичките ни щури коледни идеи. Предната част на пространството ще те посрещне с бар с тематични коктейли, където майсторите от The Steps ще забъркват десетки възможности за наздравици.

Футуристични елфи ще посрещат гостите и ще ги поканят в отделните зони. Сребърна Снежанка с бодиарт и хипстър Дядо Коледа ще участват в събитието като танцьори-аниматори.

hug or handshake
Снимка: George Achov

Няколко диджеи ще се редуват на пулта в основната зала в различни часове от вечерта. Чака те музика с Marble Souls, Funktool & Gent o’Funk и обещаваме, че ще има много за танцуване, така че се настрой на парти вълна.

Преди това обаче, пием коледни коктейли, докато hug or handshake забиват на живо на сцената в предната част на пространството.

Коктейлното ни меню ще бъде със специалното участие на Maker’s Mark, които ще ти предложат две напитки с емблематичното уиски (но спокойно, ще има и още за любителите на други видове алкохол). Освен това, ще направим и един бълбукащ коледен коктейл, в който основният алкохол ще бъде повдигнат до безтегловност с Devin Air. Маслинката в чашата ще бъде уъркшопът, по време на който ще можеш да разбереш тайните на добрите питиета от първо лице.

Да не забравяме и коледния лов на съкровища! По време на цялото събитие ще можеш да търсиш подаръци, предоставени от нашите партньори, сред които и Durex, които ще възбудят настроението ти в правилната посока.

Още новини за Go Guide’s HOUSE OF X-MAS следи във FB @GoGuide и IG @goguide_bulgaria.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *