Пичове, безстрашни сте

Единственото по рода си място отваря врати в сърцето на София от ноември 2017 до февруари 2018

0 коментара Сподели:

На специално събитие на 21 ноември нашите приятели от Jameson отвориха супер готино пространство в сърцето на София, отдавайки почит на своя основател Джон Джеймисън и житейската философия Sine Metu.

Единственото по рода си бар и co-working пространство отвори официално врати на бул. „Фритьоф Нансен“ 37 в София и ще функционира до края на февруари 2018 година.През следващите три месеца там ще бъдат организирани множество специални събития, уъркшопи, базари, прожекции на късометражни филми и много други интересни неща. А нали знаеш, че ние много си падаме по такива неща. По своята същност „Безстрашни пичове“ ще бъде място за колаборации, за изкуство и забавление.

„Целта на проекта „Безстрашни пичове“ е да вдъхнови колкото може повече хора да преодолеят страховете и съмненията си, като работят неуморно за постигането на мечтите си“, каза Ради Узунов, бранд мениджър на Jameson България.„Всички сме слушали за битката между разума и сърцето, но ние гледаме на нещата по друг начин. Ако мечтаеш да опънеш платната и да последваш мечтите си, не го мисли, а просто го направи. Бъди безстрашен и рискувай, защото в това се крие истината да бъдеш щастлив. Да бъдеш себе си! И ако още не си го осъзнал, надяваме се мястото на „Безстрашните пичове“ да преобърне представите ти.“

Какво можеш да видиш там скоро: Sine Мetu календар

Програмата на „Безстрашни пичове“ започна вчера, а днес, на 23 ноември 2017, пък те очакват Сашо и SAVAпо повод специалното събитие Безстрашни пичове: Love me, bartender. Единият от тях налива. И другият налива. Единият налива яки коктейли. Другият налива яка музика. А двамата заедно ще те вземат под крилата си и ще ти отворят очите за музиката и баровете. Идваш, нали?

Ще го кажем директно – доста е яко да печелиш от това, че правиш нещата, които те кефят. На 25 ноември 2017 в Безстрашни пичове: I, Robo този никому неизвестен човек Иван Попов (или Заека, както е всекиму известен) ще ти разкаже какво е да си направиш startup, да цъкаш анимации, да правиш късометражни филмчета… и да си един от най-яките пичове в бранша. Заек, оттук нататък ти поемаш.

Проектът на Jameson цели да покаже на посетителите си, че осъществяването на техните най-смели мечти може би не е чак толкова далеч, колкото те самите мислят.

Мястото ще наподобява много на тези, които самият Джон Джеймисън е обичал да посещава – дружелюбни, живописни и пълни с оптимисти и мечтатели.

Ако ти и твоите приятели също се смятате за такива, то тогава „Безстрашни пичове“ е възможно най-доброто място за вас. А какво по-хубаво от хубаво уиски и прекрасна панорамна гледка към сърцето на София в компанията на добри приятели?

Научете повече за проекта и програмата, като посетите сайта на Безстрашните пичове или изгледате готиното им видео.

Cheers!

Ето какво ще гледаме в петък с Jameson.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *