За първи път ставаме свидетели на седемте елемента в едно събитие

Аудио-визуален спектакъл с участието на много известни личности представи ексклузивно иновативното устройство glo™ hyper X2

0 коментара Сподели:

Какво се случва, когато на едно място се съберат творческият потенциал на Elektrick.me, магическите пръсти на Мария Каракушева, звуковите спектакли на Иван Шопов, поръсят се с атрактивна анимация, светлинно и музикално шоу, използване на „аватари“, 360-градусова прожекция, кулинарен и барман пърформанс и технически иновации?

Получаваме невиждан досега у нас аудио-визуален спектакъл с участието на много музикални звезди и преживявания, за които ще говорим поне до следващото толкова мащабно събитие.

Става въпрос за ексклузивната премиера на glo™ hyper X2 –

последната иновация в технологията за нагряване на тютюн на компанията. Бляскавото събитие събра на едно място в Serdika Center над 700 гости, сред които представители на медиите, бизнес средите и едни от най-популярните личности у нас.  Благодарение на безупречно създадената атмосфера всички имахме възможност да се потопим в света на иновациите и бъдещето.  Бездимното устройство glo беше представено по увлекателен и футуристичен начин чрез своите основни аспекти, дизайн, цветове и основни функции. Слоганът на спектакъла беше Make it your way, а след бляскавата церемония се проведоха седем after-party-та в София, Пловдив и Варна.

Според едни от последните данни от проучвания иновативното устройство за нагряване на тютюн glo™ hyper X2 е продукт с намален риск*. То вече се предлага в търговската мрежа в България с тютюневи стикове под утвърдената марка на премиум бранд в България. Продуктите са налични на национално ниво в широката търговска мрежа, както и в почти всички големи търговски центрове. Информация за продукта и предлагането му на българския пазар можеш да намериш на www.myglo.bg.

Новото устройство предлага на потребителите усъвършенствана технология за индукционно нагряване в компактен корпус, който осигурява лесен захват,  оборудвано е с функция за по-бързо нагряване (Boost), светодиоден индикатор за състоянието на батерията, иновативен механизъм за хигиена и е налично в разнообразни цветови комбинации.

* Въз основа на тежестта на наличните доказателства и при пълно преминаване от пушене на цигари към негорими продукти. Тези продукти не са без риск. При употребата им се доставя никотин, който води до пристрастяване.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *