Активностите на закрито, с които поддържаме тонус

Отваряме вратите на най-любопитните и любими наши локации за активности на закрито

0 коментара Сподели:

Скуош, капоейра, катерене, пейнтбол, волейбол, баскетбол, табата класове, различни indoor забавления, като билярд, снукър, джаги, дартс, тенис на маса, картинг, кросфит и какво ли още не

– започва сезонът на активностите на закрито.

Тялото и емоциите ни се нуждаят от тях, а в София има толкова много и толкова разнообразни места, които да ни поддържат активни, в супер форма и щастливи дори и през студения сезон.

Затова през ноември ти отваряме вратите на най-любопитните и любими наши локации за активности на закрито и те призоваваме да опиташ поне един нов спорт тази година.

Знаем, че ще ни благодариш, тялото ти също!

Area 52

Любимото място за забавления при нулева гравитация посреща всички JUMP-аняци с изцяло обновени атракции. Най-големият батут парк на Балканите ни печели със супер яката комикс стилистика в интериора и безкрайните възможности за забавления за деца и възрастни. Паркът предлага над 70 батута, включително и такива с олимпийски размери. Забавленията към тях са много и всички са разнообразни – очакват те няколко големи въздушни възглавници, интерактивна стена, на която да опиташ бързината на реакциите и ловкостта си, и баскетболни кошове за космически забивки. Пробвай маймунските лостове за сила и бързина, гредите и надуваемите блокчета за приятелски битки или вертикалната стена за ходене и фрийрън препятствия за най-екстремните в компанията. Последната новост в Area52 са атракциите „Кейджбол“ и „Последният оцелял“. В първата те очаква въжена клетка за игри за двама, в която противниците са на самостоятелни батути. Целта е да вкараш максимално много топки в полето на опонента. „Последният оцелял“ представлява скок, клек и пълзене по земя, докато към теб се приближава бързо движеща се греда. Ако гредата те докосне – изгаряш!

Ring Mall, ниво 0
02 411 0052

Athletic Fitness

„Фитнесът за повече хора, по-активни, по-здрави!“ С този слоган те срещаме с националната компания с над 25-годишен опит във фитнес индустрията. Athletic Fitness започват пътя си през 1994 г., като на този етап дори сами произвеждат част от уредите си. От тогава до сега развиват бизнеса и философията си до седем локации в София, две в Пловдив и две в Стара Загора, като помагат на хората да разберат, че фитнесът е здраве и начин на живот. Постигането на временни резултати – добра визия и сваляне на килограми е само първата стъпка към крайната цел, а именно – подобряване качеството на живот. Екипът е на линия, за да ти съдейства, защото за да се стигне до подобрение на физическата форма, физическата активност трябва да бъде целенасочена и да изпълнява определени условия. Локациите им предлагат идеално оборудвани зали за пълноценно фитнес преживяване, като пет от тези в София предлагат и групови тренировки, както и единият от клубовете в Пловдив. В Атлетик „Коперник“ и „Янко Сакъзов“ на твое разположение е и сауна, а на всички останали места – два часа безплатен паркинг. Тук мотивацията се усеща във въздуха и е лесно да направим първата крачка към едно по-добро и здравословно бъдеще!

бул. “Янко Сакъзов” 78
0889 140 324

ул. „Николай Коперник“ 21
0888 175 052
бул. ”Сливница” 228
0888 174 103
ул. „Лъчезар Станчев“ 5; Софарма бизнес тауърс, кула А, етаж 2
0889 163 260
бул. “Черни връх“ 47 (завод Витоша)
0885 130 060
бул. „Царица Йоанна“ 15 Мега Мол, етаж 3
0878 109 735
ул. „д-р Йордан Йосифов“ 1
0897 420 799

Dance Station

Ако искаш да обогатиш танцовата си култура, имаме предложение, което да удовлетвори това твое желание, без значение от възрастта или нивото ти на подготовка. Dance Station предоставя сбор от комплексни услуги, компетентни преподаватели и иновативна програма. Тук ще откриеш над 25 висококвалифицирани и опитни
професионални танцьори, хореографи и преподаватели в различни направления, сред които латиноамерикански и стандартни танци, класически и съвременен балет, джаз-балет, хип-хоп, брейк, MTV и народни танци, Zumba Fitness, суинг, waacking и kpop.

НДК, под клуб „Перото“
089 576 7072

NV Sports & SPA

Пълноценната тренировка е гарантирана в просторната и модерно оборудвана фитнес зала, разположена в NV Tower, където екип от персонални треньори ще ти помогне бързо да постигнеш резултатите, към които се стремиш. След това може заслужено да разпуснеш в СПА зоната, където те очакват финландска и инфраред сауна, парна баня, ледена купа и помещение за релакс. Ако пък фитнесът не е за теб, пробвай закрития иноксов плувен басейн с джакузи или груповите тренировки по йога, танци, спининг или гимнастика. Не отлагай да се погрижиш за духа и тялото, отплаща се!

бул. „Д-р Г. М. Димитров“ 59
088 559 0108

Sofia Karting Ring Mall

Картинг писта, шампионати за любители и възможност за каране с професионален инструктор за различните възрастови групи. Представяме ти интересната и изпълнена с адреналин активност, която е еднакво вълнуваща както за малки, така и за големи. Sofia Кarting Ring Mall предлага най-голямата закрита картинг писта в България.
Дължината на трасето е цели 630 метра, завоите са 16, а сцеплението – перфектно. Пистата е подсигурена с всички необходими елементи, които гарантират висока степен на сигурност и максимална безопасност при управление на картовете.

Sofia Ring Mall
089 990 7981

Vibes Health & Fitness

Малките и уютни спортни клубове носят съвсем различен вайб, а ако ти си почитател на такива, мястото ти е тук. Във Vibes Health & Fitness вярват, че фитнесът е еднакво важен както за ума, така и за тялото. Всичките им локации са места, на които да се забавляваш, докато тренираш, и да се освободиш от натрупания стрес, да влезеш в по-добра форма и да се насладиш на по-пълноценен живот. Тук ще откриеш всякакви видове тренировки – от силови и високоинтензивни до релаксиращи и отпускащи. Комбинирай ги спрямо твоя вкус и ежедневие и ще видиш осезаема промяна.

ул. Шейново 7
0879 600 501
ул. Иван Рилски 20
0877 600 096
бул. Черни Връх 8
0876 600 591

V Gym Fitness & SPA

Модерният и луксозен комплекс V GYM Fitness & SPA предлага цялото разнообразие, от което тялото ни има нужда през есенно-зимния сезон. Богатата палитра от услуги покрива пълния спектър от занимания за здравето, красотата и физическата ти форма. Тук ще откриеш фитнес зона, оборудвана с луксозни и функционални уреди от италианската марка Panatta. Модерният интериор и приятната атмосфера предразполагат към пълноценна тренировка, а всеки от инструкторите може да изготви индивидуална програма, изцяло съобразена с твоите цели, нужди и ежедневие. Любимата ни част от комплекса обаче е спа зоната, в която истински отпускаме ума и тялото. Тук имаме възможността да релаксираме пълноценно в ръцете на опитните кинезитерапевти, които чрез различни мануални техники, апаратна физиотерапия и функционални упражнения възстановяват всяко претоварване. Останалата част от уелнес оазиса включва плувен басейн с температура на водата до 30 градуса, джакузи, сауна, парна баня, хамам, снежна стая, както и солариум с колагенови лампи за цялостното отпускащо преживяване и пълно презареждане.

ул. „Сан Стефано“ 22
087 680 0252

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *