After Work Social Club: една театрална пиеса

Повдигаме завесата на това, което те очаква

0 коментара Сподели:

Знаеш, че си падаме леко театрални. След като заедно се заплетохме в сценарий, характерен за филм ноар миналия месец, вдъхновени от старите криминални комикси и лентите в жанра, през ноември отдаваме заслужената почест на негово величество театъра.

Следващото издание на After Work Social Club посвещаваме на вечната любов към театъра и неговата всепоглъщаща магична сила.

Ще разлистим всички страници от пиесата, за да преминем през действия и декори, докато сюжетната линия ни увлича в своята омая.

Артистите ще бъдем самите ние, а зад кулисите ще се погрижим да пресъздадем духа на битието във всички негови вълнуващи форми и нюанси. Убежището на постановката не е случайно подбрано. Бохемският и непретенциозен облик на Клубът за естетическо възпитание на артиста (К.Е.В.А.) ще разкрие всички театрални тайни и ще напомни за историите, които цялата артистична улица нашепва.

Ще съпреживеем с танцово-театрално представление, музика, питиета и подбран парти състав!

Датата е 30 ноември, обичайната сряда, а часът – 18:30.

Постановъчният екип сме ние – Go Guide, сценографията по традиция поверихме на магьосниците от TEC, а за храм на този празник избрахме К.Е.В.А.. Допълваме театралното усещане с тематичния фото кът на Fashion days, за да запазиш спомени от тази нощ в личната си вълнуваща история. Помощници са ни добрите ни приятели от Canabigal и Crosia, които ни помагат по пътя за по-смислен и красив живот. За повече информация следи страницата на събитието.

Разхождаме те из: Площад Славейков for dummies

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *