Модни находки за смела визия, които да вземеш точно на Черен петък

Кога, ако не сега!

0 коментара Сподели:
Fashion

Има два възможни подхода, когато пазаруваш на Черен петък:

да вземеш онези неща, които са ти най-необходими за сезона/да използваш намаленията, за да напазаруваш находки, които обикновено остават на заден план, защото „не им се сега времето“. Какво ще кажеш за комбинация от двете? Тази години използваме жестоките намаления за Черен петък във Fashion days, за да изберем дрехи, обувки и аксесоари за смела и запомняща се визия. Изхождаме обаче от практичността и се насочваме към находки, които променят „звученето“ си в зависимост от комбинацията. Тук са дрехите, които в съчетание с по-изчистени артикули са акцент от лежерната ти визия, а в компанията на други гръмки находки са ключов елемент от екстравагантния ти почерк.

Защото кога, ако не сега да последваме себе си, дори дрехите, които си представяме, да изискват мъничко смелост.

Побързай, защото и другите бързат. Черен петък продължава в приложението и на fashiondays.bg до 23:59 ч. на 13.11.2022 г.

ПАЛТОТО

Вечната класика – черното палто, се превръща в съвсем различна история, когато говорим за пухен модел с кожени елементи. Върху дънки и сив пуловер за casual визия или с изцяло кожен аутфит за по-екстравагантен външен вид – от теб зависи как ще го съчетаеш.

ПОЛАТА

Кожена и лачена – така си я представяме полата, която отдалече заявява собствен стил. Високата талия е плюс, благодарение на който по-лесно можеш да избереш топ, с който да я съчетаеш. 

БЛУЗАТА

Оранжевото е цветът на смелите или поне така го виждаме ние в зимните месеци. Малко пъстрота никога не е излишна, а тази се съчетава особено добре с дрехи в черно или студени светли нюанси.

БОТИТЕ

Най-лесният начин да се превърнеш в cosmic girl? Като заложиш на извънземни обувки! Да, и ние не знаехме, че ги искаме, докато не ги видяхме, но вече сме сигурни, че гардеробът на градския междугалактически изследовател се нуждае точно от тях!

ЧАНТАТА

Представяме си я в съчетание с всичко останало по-горе или ако заслужи акцент в по-изчистена визия. Сребърната чанта е от този тип находки, които може и да не слагаш всеки ден, но със сигурност има дни, в които искаш да притежаваш именно нея.

Editors’ Choice: вкусове, аромати, цветове

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *