Sofia Game Night 2022

0 коментара Сподели:
Sofia Game Night

За първи път Sofia Game Night 2022 ще се проведе в осем български града едновременно!

Да, започваме ударно, без да те размотаваме. Четвъртото издание на градския фестивал ще се проведе на 5 ноември в градовете София, Перник, Бургас, Пловдив, Русе, Враца, Велико Търново и Сливен. Ако за пръв път чуваш – веднага ти разясняваме за какво става въпрос.

Събитието е посветено на игрите в цялото им многообразие и си поставя за цел да представи различните им аспекти –

от тяхното разработване, през икономическата роля на гейминг индустрията, до крайния потребител и удоволствието от времето, прекарано в игра. В рамките на Нощта на игрите над 40 локации в цяла България ще отворят широко врати, за да посрещнат публики от всички възрасти със специални събития, турнири по видео и настолни игри, детска програма, градски приключения, дискусии, партита и работилници.

Сайтът им е супер полезен в това да се ориентираш кое, кога и къде, както и да подпали интереса ти към предстоящите събития.

През 2022 екипът на фестивала ще си партнира със Ситуационен Център Отворени Врати и ще работи в посока достъпност на програмата за украинската общност в България, превръщайки я в платформа за забавление и комуникация. Заслужават адмирации тези чудни хора!

„Независимо дали сте от Пловдив, Варна, Бургас или по-малко населено място, сте добре дошли да се включите в програмата на Sofia Game Night. Това ще даде възможност на участници от цяла България не само се насладят на удоволствието от игрите, но и да станат част от самия фестивал и неговата атмосфера.“, споделя Хелиана Велинова, организатор на Sofia Game Night.

Ние нямаме търпение, а ти?

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *