Онлайн магазинът с богат асортимент, който пристига до вратата ти

Пазаруваме любимите си козметични, домакински и здравословни продукти от вкъщи

0 коментара Сподели:

Съвременният свят ни дава все повече възможности, без които ежедневието ни би било осезаемо по-тромаво. Особено през последните две години онлайн пазаруването набра доста завидна скорост. Всички знаем, че главният заподозрян в тази сага е пандемията, но не можем да отречем, че дори след локдауните продължаваме да се възползваме все по-често от удобството да пазаруваме от дивана.

Отскоро имаме възможност да пазаруваме онлайн и от дрогерии dm, които се доказаха като лидер на пазара в сферата си.

Освен над осем хиляди артикула в категориите Грим, Грижа и парфюми, Коса, Мъжка козметика, Здраве, Храна, Бебе и дете, Домакинство, в портала ще откриеш и материали с полезна информация и съвети, превръщащи новия онлайн магазин в нещо повече от платформа за електронна търговия.

Още по-примамливо е, че всяка поръчка над 100 лв. идва безплатно до вратата ти, а с възможността за експресно получаване в рамките на три часа в избран от теб dm магазин всичко нужно е още по-достъпно за теб. Услугата е безплатна за клиенти, които имат регистрация в „Моят dm акаунт“, която ти дава още куп плюсове. Част от тях са специални предложения и персонализирани услуги – таргетирани към твоите потребности.

На една крачка или на един клик – dm винаги е близо до теб!

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *