Moody Tuesday Night

Илюстраторът Never Forever с картини на страст, празнота и други пороци

0 коментара Сподели:

На път си да разгледаш работата на един илюстратор, чието име само по себе си е противоречие. Брисбейнският талант Never Forever обаче създава едно изключително хармонично цяло от противоречия, родени късно през нощта и посветени на безнадеждните оптимисти, хората с разбити сърца или разбивачите им.

„Never Forever са безсънните самотни нощи с мисли, от които сърцето ти тежи, както и идилични вечери с онези, които те карат да се рееш. Нови любови, изгубени любови. Секс за една нощ, история от девет години. Тези, които лъжат, или онези, които лъжат с теб, когато светът се срива. Never Foreverе за онези, които се влюбват, разлюбват и се връзват на глупав детайл по средата.“ 

Дизайнерът описва работата си с тези кратки, но проницателни думи, а светът, който рисува с няколко повтарящи се цветове, описва по очарователно инстаграмски начин нежността, страстта, празнотата и други пороци.

Кецове, татуировки, независимост, лични истории, разказани със смартфони – илюстрациите на  Never Forever са като колективен дневник на модерната култура наоколо.  

Ето нещо яко и за Desktop Art.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *