Велинград ни подарява магията на цирковото изкуство

Новият дом на забавлението те очаква във Велинград

0 коментара Сподели:
ВелиЛенд

Помниш ли онези моменти, в които да отидеш на цирк беше дълго чакано и супер вълнуващо приключение? Голямата арена, акробатите, клоуните и дресираните диви животни предизвикваха възхищение и страхопочитание към целия магичен процес.

Е, имаме една също толкова вълнуваща новина, която ще намери място в сърцето както на малки, така и на големи.

В края на юли във Велинград отвори врати едно вълнуващо място, което определено ще внесе силен културно-атракционен щрих към туристическия облик на курортa. Комплексът „ВелиЛенд“ е своеобразно завръщане към детството и е разположен на повече от 70 декара пространство, сътворено само и единствено за създаване на незабравими мигове. Единствената цел на „ВелиЛенд“ е да радва хората и затова разполага с най-впечатляващото цирково шапито в България, воден басейн с пързалки, надуваеми батути, електронни игри, дървени еко катерушки, голям падок за конна езда, а тепърва предстоят и още изненади. Но, the real deal и нашата най-любима част са впечатляващите циркови спектакли, които са на разположение всяка седмица от четвъртък до неделя. Билети за тях може да закупиш от касите на „ВелиЛенд“ в работното време на парка, както и в магазина на GOTO Gold and Silver във Велинград на ул. „Юндола“ 1А в центъра на града или онлайн от тук.

Освен всичко това, на твое разположение има релакс зона и food court, откъдето спокойно да наблюдаваш мъниците, но и да се насладиш на студено питие и нещо за хапване. Цялото приключение се осъществява съвсем лесно

– всичко на територията на „ВелиЛенд“ се заплаща безкасово посредством магнитни карти или часовници.

Проектът е дело на Илия Кадинов, който освен това откри най-големия 5-зведен спа хотел в курортния град – Santé, както и единствената по рода си ветеринарна клиника и спа хотел за животни. Официалното откриване на Santé предстои през октомври и обещаваме, че ще е изключително!

Можеш спокойно да се отправиш в посока Велинград, защото планът за приключения вече е предначертан. А тепърва ще има още и още изненади…

Мисловно пътуваме към морето: Категориите, в които отличаваме най-добрите заведения в първите Go Seaside Awards

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *