Go Seaside Awards 2022

0 коментара Сподели:
Go Seaside Awards 2022

След дълго продължаваща, бурна и вечна бар и гурме любов с любимата ни София решихме съвсем официално, че ни е време за една впечатляваща морска афера. Ето защо с вълнение обявяваме, че обличаме раираните фанелки, слагаме капитанските шапки, настройваме сетивата

и се отправяме към родното ни любимо море, за да селектираме и излъчим най-добрите барове и ресторанти на Северното и Южното ни Черноморие.

За първи път през лятото на 2022 г. Go Guide ще номинира, а ти ще гласуваш за най-добрите заведения от на север от Варна чак до красивия морски юг.

Кулминацията на всичко това ще е запомняща се и грандиозна церемония в Caché Yacht Bar на пристанището в Созопол.

Подсказваме, че  тази година конкуренцията е оспорвана, а ние като прецизни и добре обиграни експерти сме разделили за теб всички страхотни места в 10 категории – по пет за севера и юга. Гласувай до 29.08.2022 за севера в категориите Best Bar, Best Restaurant, Best Bar On The Beach, Best Restaurant On The Beach и Best Club. Същото те очаква и за южния бряг, където отново оценяваш Best Bar, Best Restaurant, Best Bar On The Beach, Best Restaurant On The Beach и Best Club.

Награждаването в Caché Yacht Bar на пристанището в Созопол наистина ще е събитие, достойно дори за Посейдон,

като ще сме се погрижили да не ти липсват коктейли, красиви като морска пяна, приветливи русалки и музикална гост-звезда, която да ни пренесе в мечтаната ни лятна нощ. 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *