В добра модна форма (дори и по празниците)

Съчетавай смело за впечатляваща стрийт стайл визия

0 коментара Сподели:

Популярността на здравословния начин на живот и страстта към спорта свършиха работата си!
Елементите на спортния стил постепенно и неусетно преминаха в ежедневието ни, при това по един елегантен и много ненатрапващ се начин. Всичко хармонично напаснато към ежедневните ни нужди, но без да изглеждаме, сякаш току-що излизаме от залата.

През последните години за нас е повече от добра новина това, че можем да комбинираме спортни суичъри, панталони, кецове и маратонки с абсолютно всичко. Някак си изобщо не е странна комбинацията на подобни обувки с костюм, рокля, дори тя да е ефирна и нежна, а съчетанието им с дълги блейзъри е просто велико.

И подобни интерпретации виждаме навсякъде. Всички модни седмици и стилът, който блогъри, фешън икони и знаменитости демонстрират, са показател за големия мащаб на този тренд. Уникалното усещане да го носиш е сякаш още по-засилено, когато времето навън е недружелюбно към по-голямата част от останалите сезонни тенденции. А тази определено носи модно послание и апел към всички, който гласи, че модата може да е не само безумно красива, но и да съчетава в себе си истински комфорт и свобода на движенията.

И ако трябва да обобщим – тази тенденция е изключително демократична за носене. Може да бъде интерпретирана по толкова много начини, че е трудно да дадем съвет кой точно да избереш. Довери се на вродения си усет за мода, на вдъхновението, което витае наоколо, заложи на контраста, избягай от скуката и ще ти се получи.

Препоръчваме ти да се впуснеш в това спорти-предизвикателство особено покрай лежерните празнични дни, когато с лека ръка можеш да отразиш свободата на духа върху начина, по който изглеждаш.

Ето и 5 филма, които да гледаш само на пълен стомах.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *