Go Guide After Work Social Club vol. 24 ни кани на танц със свободата

На 25 май ще пеем Imagine и ще се забавляваме, сякаш е 1969

0 коментара Сподели:
guys on a festival

Сряда вечер, нашата вечер, се превръща в машина на времето, която ни изпраща на един от най-емблематичните музикални фестивали в историята.

Тъй като все още нямаме истинска такава, нито можем да те накараме да пътуваш до местността Уайт Лейк край градчето Бетъл с толкова малко предизвестие, Удсток гостува на Софийска земя на 25 май, когато в Once Upon A Time Biblioteka ще развеем знамето на мира и ще танцуваме под звуците на красиви класики.

Легендарният фестивал дава началото на ера в мисленето на младите хора, която се превръща в световен феномен.

Противопоставяйки се на конфликтите, войната във Виетнам, гражданските права и дискриминацията, Удсток се превръща във възможност да се откъснеш от реалността чрез музика и да предадеш желанието си за мир и обединение на света.

Приканваме те да отвориш гардероба на родителите си и да извадиш цветята, шарените поли, естествените материи и онези кръгли очила като на Ленън, защото за най-добре превъплътилите се в пътуващи във времето хипита ще има награди. Ако пък нямаш цветна корона, ще можеш да си изработиш сам на събитието. Освен това сме ти приготвили огромно платно, върху което да изразиш любовта и надеждата си за чисти емоции.

After Works Social Club: Woodstock O’Clock ще бъде събитието, на което бихме искали да изразим надежда, чe

скоро единственият господар на света отново ще бъде мисълта за прогрес, мир и любов.

По време на събитието ще бъде позиционирана кутия за дарения, в която всеки ще може да дари средства, а събраната сума ще бъде дарена към Българския червен кръст.

Слънцето в красивата сряда посрещаме заедно с Laboratorios BABÉ Bulgaria и развяваме усмивки на фотокъта на Fashion days, които както обикновено ще ни дадат повод за много кадри. Напитките са от Domaine Boyar, а усмивките – от нас!

Разбира се, и този After Work няма как да мине без свежи питиета и хубава музика, така че Stay Tuned за още инфо или направо идвай на място, за да погледнем живота през розови очила!

И още едно мега събитие – POP-UP магазин на Converse за нов живот на любимия ти чифт кецове

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *