Няколко признака, че си му гадже само от април до май

Лятото почти е тук, ти имаш чисто ново гадже, но нещо не е както трябва. Разказваме защо едва ли ще те води на море.

0 коментара Сподели:
момичета лято

Юни чука на вратата, птички пеят, дървета се разлистват във влудяващо зелено, а ти си на седмото небе, защото имаш чисто ново гадже. Това момче е всичко, за което си мечтала, нещата ви се получават лежерно и странно лесно, а той се появи точно в началото на април, когато пролетта беше обсипала с тонове хормони всичко наоколо. Дотук звучи супер, освен факта, че твоят човек никога не говори за бъдещето…

И нямаме предвид далечното бъдеще, имаме предвид кратки периоди като утре например, за които той и дума не обелва.

Не става ясно също какви са „общите ви“ планове за лятото и какво аджеба му се върти в главата за жадуваната морска ваканция. Ако си изпаднала в подобна ситуация, ние имаме много точен наръчник за теб, за да разбереш дали си попаднала в онази графа и с онова момче, на което просто си му гадже от април до май. Или иначе казано – хванал те е под напора на пролетните и половите хормони, когато всички откачат за малко близост и физически кеф, но няма ама абсолютно никакво намерение да те води на море, пък камо ли да те запознава с техните. Каквото стане през пролетта, си остава там, а дали ти в неговите очи си от породата пролетно гадже само за малко, научи сама:

Той е спасител… на Приморско

момче лято

Той се казва Васко Акулата и е спасител. Родом е от Тетвен, но живее в София, а първата ви целувка беше в една романтична петък вечер пред дюнера до Plazza в Студентски. Преди да дойде да те заговори, три пъти си погледна календара на телефона, за да може много точно да пресметне, ако му пуснеш до седмица, колко време ще има, преди да стегне куфара и джапанките за морето.

От тогава до сега сте постоянно заедно, но той нито веднъж не ти отговори на въпроса, какво ще прави през юни,

въпреки че постоянно го чуваш как казва по телефона: „Въййй, аверче, там съм, ще е много яко! Полякини и украинки бол, ц*ц* има по целия плаж – цаца само при нас!“. Озадачена си, че пичът купува бански на килограм, все едно ще дарява на африканско сиропиталище, и кондоми колкото за цялата Бургаска област, но все още тайно се надяваш и теб да вмести някъде в сака между оранжевите гащета и големия буй. Ние ще ти го кажем така „надежда тука всяка оставете“.

Фермер търси жена

момичета лято

Запознахте се наскоро, той има тяло на гръцки бог и сто процента е едно от най-свестните и мили момчета, които си срещала. Той обаче е земеделец от Добруджа! С очи сини като небето и коси като златна ръж, това момче те впечатлява всеки път като го видиш.

Тракторът му струва колкото три бентлита, а акълът му е остър като сърп.

Проблемът обаче е, че тея ниви трябва да се сеят и орат, трябва да се жъне тая пшеница, а септември и реколта да се събира. Пичът е дошъл в София да разпусне от април до май, преди активния земеделски сезон, и въобще не може да се занимава с теб след това. Нито фермата ще ти хареса, нито кравите, нито комбайнът – на на най-на. Освен ако не си фенка на Слави и „Комбайнероинтелигентска“, в която се пее: „Удобна задна седалка имам аз. Мога и легнал да продължавам да жъна с пълна газ!“, приеми, че просто си градското му гадже от април до май.

Нормален „софийски дришльо“

момче лято

Ако си стигнала последната фаза от този наръчник или просто си си хванала нормален „софийски дришльо“, няма как да те спасим. Той е от онази порода, която само чака първите слънчеви лъчи, за да започне маратона с бири пред Народен, а теб сто процента е забил в градинката на „Кристал“ или на някое парти в познатите ни софийски клубове. Пичът живее ден за ден и най-вече за онези дни, в които Градина не я помни много, но е там по цяло лято. Господинът няма намерение да се обременява с теб на безкрайните купони на морето,

където „как да бъде само с една, като е бил в 600 села“, затова нежно те приласкава в началото на пролетта и смята да ви е готино точно до 30 май,

когато той отпрашва по каравани и къмпинги, а ти се оправяй. Хипстарията не включва „и заживели дълго и щастливо“, тя включва гащета с ананаси и големи облаци, а юни ни предлага точно това. Затова не се връзвай, живей си живота и приеми, че всяка пролетна свалка е точно това – любов, съществуваща само в омаята на пролетта. Останалото е вятър работа.

Ако вече си на лятна вълна – виж 7 ТИПА МАЦКИ СПОРЕД БАНСКИЯ

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *