Местата в София, на които разчитаме за нуждите на любимците си

Подари на любимеца си грижа, и той е човек

0 коментара Сподели:
High paws

Четириногите приятели заемат специално място в живота ни. Те са част от семейството, от компанията ни, дори от социалните мрежи, които ползваме, и няма как да подминем грижите към тях с лека ръка.

Затова правим селекция на местата, които ни предлагат най-доброто, от което се нуждаят нашите домашни любимци.

Това са магазините с доказано качествена храна, добавки и съпътстващи аксесоари за живота на всяко едно животинче. Това са места, които вярват във философията, че всъщност домашният любимец е нещо повече от животно.

Hearty Apretite


Ти си това, което ядеш. Храната, която приемаш, е изключително важна за доброто състояние не само нa тялото, но и на духа. Уверяваме те, че и при животните не е по-различно. За Hearty Apetite отправна точка е холистичният подход при храненето, който разглежда цялостната картина и залага на прием на натурални продукти. Този подход се фокусира върху една цел – да подобри здравето и качеството на живот на нашите домашни любимци. Да ни напомни, че храната е в основата на благосъстоянието им и не бива да правим компромис с нея. Тук предлагат разнообразие от вкусна и балансирана храна за домашни любимци, приготвена от висококачествени продукти, добити чрез устойчиви практики, и месо от свободно отглеждани животни. Храненето е съобразено с биологичния вид чрез хранителен режим BARF (Biologically Appropriate Raw Food). Неговите характеристики са пълноценна и внимателно балансирана диета от сурово месо, плодове, зеленчуци, кокали и др. Със сигурност храносмилателните системи и потребностите на нашите домашни любимци са идентични с тези на предшествениците им, а този режим идеално отговаря на всички техни нужди. Увери се сам!

бул. „Черни връх“ 228 А
088 835 6073

Maxi Pet

Да отглеждаш домашен любимец обезателно е отговорна задача, свързана с отдаденост, любов и известен опит. За щастие има такива места, които са посветени на пълноценната грижа, а ние ти представяме едно от тях, което – смело заявяваме – е рай за всички животински потребности. Maxi Pet не е типичният зоомагазин за нашите ширини – тук огромната площ е обогатена със зеленина и свежест. Изборът от храни, лакомства и играчки е толкова голям, че със сигурност ще ти е необходима помощта на компетентните консултанти, които винаги са на твое разположение.

Maxi Pet

Препоръчително е да доведеш и четириногите си приятели, за да се изкефят и те на голямото разнообразие, a то в голяма степен е от брандове, които ще откриеш само тук. Наличието на ветеринари и аптека значително улеснява цялото преживяване, като има и зона за акваристика, тераристика, птици, гризачи и всичко необходимо за тяхното отглеждане. Веригата тепърва ще се разраства в национален план и освен в София и Варна магазини ще откриеш и на други места. Stay tuned!

„Oколовръстен път“ 265,
Младост 4
02 437 2770

ZooMall

Ако има място, където да откриеш абсолютно всичко за домашните любимци, то това е ZooMall, простиращ се на 250 м2 площ, посветена само на тях. Освен с огромното разнообразие от висококачествени храни, добавки, аксесоари и лакомства тук на разположение е и ветеринарен кабинет, както и grooming салон, предоставящ грижа за цялостния външен вид на животинките. Не пропускай лоялната им програма ZooMall Club, която ще ти даде много атрактивни отстъпки. Май вече е ясно защо се казва ZooMall?

бул. „Черни връх“ 100
088 958 8700

ЗооФамилия

В ЗооФамилия вярват, че с домашен любимец семейството е по-щастливо. Тук ще откриеш любимото си животинче, ще изкъпят и подстрижат кучето ти или ще почистят зъбния му камък без упойка. Зайчето ще хрупа добра храна и българско еко зелено сено. Когато пътуваш, ЗооФамилия предлага хотел за твоя гризач, птичка или куче. Невероятният екип ще те изненада със специално меню за кучета и котки, разработено съвместно с Института по хранителни технологии.

ул. „Майор Юрий Гагарин“ 22А,
квартал Изток
087 995 9382

Happy Paws

Безрезервната любов към животните е движеща сила, способна да прави чудеса. Happy Paws е комплекс от зоомагазин, груминг салон и хотел за котки и кучета от дребни и средни породи. Тук са се заели с мисията да изградят по-добра култура за отглеждането на любимите ни същества и затова често се случва да приютяват и бездомни животинки, за които се грижат и търсят дом. Посети ги на място или онлайн, защото разполагат с всичко необходимо, дори и с разработен за тях парк, в който да разходиш четириногите.

ул. „Охридско езеро“ 18-20
088 290 0900

Виж още: 4 полезни места в интернет, посветени на домашните ни любимци

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *