Сериали на седмицата: Upload, WeCrashed и Worst Roommate Ever

Хумор, смърт, слава и VR ни примамват към малкия екран тази седмица

0 коментара Сподели:

Напоследък Netflix, Amazon Prime Video и Apple TV+ ни ощастливяват с голям брой качествени продукции – The Marvelous Mrs. Maisel, The Afterparty, Severance и The Andy Warhol Diaries са само няколко от тях.

Ситуацията тази седмица не е по-различна и с кеф сядаме пред телевизора или компютъра, за да се потопим в някой от трите вълнуващи сериала.

Ако ти се размишлява по философски теми за живота, смъртта и технологиите или пък си жаден за смразяващи кръвта престъпления, в тази селекция има нещо за теб. В случай че си повече по драмите, спокойно – няма да останеш разочарован.

Ето какво ни грабна в последната седмица:

Upload (сезон 2)

Гледай сега по Amazon Prime Video

Явно животът след смъртта е слабо място на сценаристите на култовия ситком The Office, защото след финала на десетия сезон на шоуто цели двама от тях захващат сериали на тази тематика. Популярността на продукцията на Майкъл Шур The Good Place обаче до голяма степен засенчи първия сезон на създадения от Грег Даниълс Upload. В действителност освен главната си тематика двата сериала нямат много общо. Докато The Good Place се концентрира върху важни морални и екзистенциални въпроси,

Upload поставя на фокус човешките взаимоотношения, любовта и проблемите на консуматорската култура.

Как ще се справи Нейтън с промяната в отношенията си с Ингрид и Нора? Ще победи ли любовта и дали щастието е възможно? Предстои да разберем във втория сезон.

WeCrashed

Apple TV+, от 18 март

Джаред Лето и Ан Хатауей като двойката, която преобърна представите за модерното офис пространство? Да, моля! Честно казано, за нас дори няма значение каква роля играят –

с такъв тандем от доказани таланти няма шанс резултатът да е незадоволителен.

Проследяваме истинската история на основателите на WeWork от вдъхновяващия им възход до тоталния им упадък. За по малко от 10 години Адам и Ребека Нюман успяват да построят бранд на стойност 47 милиарда долара. Между мечтите и реалността понякога обаче се простира бездна, която дори най-ловките бизнес умове не успяват да прескочат.

Worst Roommate Ever

Гледай сега по Netflix

Човек и добре да живее, все му се налага в някой момент да споделя апартамент със съквартиранти. Следващия път когато някой не е измил чиниите или слуша силна музика в съседната стая, не бързай да се ядосваш, а си пусни новата документална поредица на Netflix, за да видиш, че има накъде да е по-зле.

Всеки епизод пресъздава различно престъпление, извършено от нечий съквартирант.

Тук не говорим за криминални проявления от типа „Кой ми изяде последното парче пица?“.

Серийни убийци, столкъри и маниаци – ето това вече наистина са най-ужасните съквартиранти на света. Ако си любител на true crime жанра, в никакъв случай не пропускай тази документалка.

Прочети историите на 3 журналистки, които защитиха свободата на словото с риск за живота си.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *