A RARE BLOOM: Immersive Art Experience

0 коментара Сподели:
A rare bloom event

Ако си човек, който се интересува от съвременно изкуство тази изложба е за теб.

Приглушено осветление, аромат на цветя, звуци от природата и медитативно преживяване те очаква от 18-ти до 20-ти март в Галерия “Структура”. С помощта на 360 градусова прожекция, илюстрациите на Розалина Буркова ще оживеят около теб и ще те пренесат в един сюрреалистичен вълшебен свят. Орфеевото цвете ще разцъфне пред очите ти и ще те вдъхнови, точно както го е направило с българският бранд за чиста козметика Orpheus. Очаква те мистично пътувате сред природни картини, омайни аромати и истински звуци, идващи от Западните Родопи, родното място на тази история.

Едва ли има почитател на модерното изкуство, който да не е чувал за последните интерактивни изложби на Винсент Ван Гог, Клод Моне, Салвадор Дали, Фрида Кало и други по цял свят.

С помощта на 360-градусова анимирана прожекция, техните картини оживяват около теб и те пренасят в един сюрреалистичен вълшебен свят.

Посетителите на изложбата ще станат част от мистично пътуване сред природни картини, омайни аромати и истински звуци, идващи от Западните Родопи, родното място на тази история. 

И в трите дни входът ще е свободен, а галерия „Структура“ ще е със специално работно време – петък, събота и неделя от 15 до 20 часа. Повече за събитието следи тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *