5 неща, които не знаеш за Зоуи Кравиц

Новата Жена котка е точно в целта, а ние ти разказваме още няколко подробности, които може би си пропуснал.

0 коментара Сподели:
Zoe Kravitz

На 4 март беше премиерата в България на новия „Батман“ и от тогава, та чак до сега не спираме да чуваме полярни мнения за лентата на Мат Рийвс. Не зависимо какво мислиш обаче за филма, едно е сто процента сигурно – новата Жена котка Зоуи Кравиц е право в десетката.

Елегантна, с очи, които наистина приличат на котешки със своите извивки, и с игра, на която казваме УАУ!

Обожаваме естествено гениалния ѝ татко Лени, както и невероятно красивата ѝ майка Лиза Боне, но истината е, че Зоу, макар и наследила техните невероятни гени, блести със своя собствена светлина. Ето защо в строен ред ти подреждаме пет факта за нея, които не са от особено популярните.

Скъпите неща са в малки опаковки

Зоуи Кравиц е висока точно 5 фута и 2 инча, или 157.48 см. Самата тя споделя, че да си миньонче не е толкова лошо, но ѝ отнело време да свикне, че няма да е като всички високи момичета, идващи на кастинга. В гимназията Зоу откровено се притеснявала от ниския си ръст, но много бързо се научила да оценява своята индивидуалност. Татуировките по тялото и нестандартната визия също започнали да я съпътстват още в онези ранни ученически години, в които търсела себе си.

Само на 33 и вече с един брак зад гърба си

Въпреки че е в началото на своите 30, Зоуи вече веднъж мина под венчилото с Карл Глусман. Сватбата на  Кравиц и Глусман бе през юни 2019 г., а тържеството се проведе в разкошната парижка къща на Лени Кравиц.

Едва след 18 месеца брак обаче двойката обяви официално развода си.

Въпреки раздялата двамата още се следват в социалните мрежи, но Глусман е премахнал всички снимки на Зоуи от акаунта си в Instagram.

Татуси безброй

Зоуи обяви, че е загубила броя на татуировките си. Тя отдавна няма представа колко символа красят тялото ѝ, но нейни фенове твърдят, че броят им е точно 56. „Мисля, че татуировките са красива форма на украса, точно като грима или бижутата.

Забавно е, защото дори не знам колко точно имам.

Трудно ги виждам вече, тъй като съм толкова свикнала с тях. Има някои, които харесвам повече от други. Някои ги махнах, но планирам да си направя още. Щом веднъж се запалиш по това, трудно е да спреш“ разказва Кравиц пред списание InStyle.

 Ролята на Жената котка не дошла лесно

Всички си мислят, че като дете на известни родители Зоуи получава всичко на тепсия, но това не е напълно вярно. Конкуренцията е доста сериозна и до последно фаворитките са три – Зоуи, Теса Томпсън и Лупита Ньонго (или поне това са най-спряганите имена). Режисьорът Мат Рийвс обаче избира Зоуи, казвайки ѝ просто „Ти си тя“.

Като две капки вода

Малко известен факт е, че най-добрата приятелка на Зоуи Кравиц е Алиша Кийс. Двете често си говорят за стойността на това, което сме като жени. Обичат да си напомнят една на друга, че са специални, силни, важни.

Самата Алиша Кийс е популярна със своите мотивиращи видеа, в които апелира да се приемаме такива, каквито сме,

и да не позволяваме на никой да наруши вътрешния ни баланс. Зоуи се опитва да поддържа същата философия и да намира себе си всеки ден. Както тя самата споделя: „Аз се уча да си задавам въпроси за това коя съм, все още се уча и това е хубаво. Това е пътешествието, на което съм в момента“.

Ако искаш готино ревю за филма – виж Накъде отива Батман?

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *