7 филма, които да гледаш по HBO Max

Какви интересни заглавия ни предлага новата платформа

0 коментара Сподели:
Dune

След дълго чакане HBO Max най-после пристигна в България със стилен нов интерфейс и

огромна библиотека от филми и сериали.

Ако все още ти е трудно да се ориентираш сред хилядите разнообразни заглавия, ние сме твоят верен съветник. В тази селекция ти предлагаме седем филма, които просто не бива да пропускаш. Страхотното преживяване е на един клик разстояние. Насочваме те по първите стъпки към забавлението, а оттам нататък си ти наред.

Ето кои са заглавията, с които да започнеш приключението си в новата платформа:

Dune

Ако по някаква магическа причина си изпуснал премиерите на Dune по кината, няма страшно – вече е на твое разположение, за да си го стриймваш колкото ти душа иска. Така хем ще наваксаш с всеобщия хайп, хем ще си готов да викаш за него на „Оскарите“, хем ще можеш да гледаш любимите си моменти отново и отново.

The Matrix: Resurrections

Dune далеч не е единственият филм, който пристига в HBO Max прясно от големия екран. Можеш да откриеш най-новата глава от сагата The Matrix още на заглавната страница на уебсайта. Оттам нататък трябва просто да натиснеш Play. Глътни червеното хапче и се приготви за екшън.

2001: A Space Odyssey

Като заговорихме за научна фантастика, просто нямаше как да пропуснем тази кинокласика на Стенли Кубрик. Неповторимата естетика и мистериозната фабула те притеглят като магнит, за да те хвърлят директно във вортекса между измеренията. Ако не си от най-търпеливите и три часа времетраене са ти множко, бутонът за паузиране е там, за да догледаш филма по-късно.

King Richard

Още един претендент за престижните филмови награди на Академията е достъпен в HBO Max. Стоплящата сърцето история на сестрите Уилямс и техния баща разказва за упорството и онази решителност, която ни тласка към върха. Имаш време да го завъртиш преди церемонията, когато ще научим дали ще обере поне няколко статуетки.

Кои са конкурентите на King Richard? Виж най-интересните заглавия, които се борят за тазгодишните Оскари.

The Empty Man

Това е заглавие, което някак прелетя отвъд радара на широката публика, но в действителност е изключително изкусно изпипано. Комбинацията от оригинална идея, прецизна кинематография и истински зловещи сцени превръща The Empty Man в модерна класика в жанра. Когато изпаднеш в настроение за нещо мрачно, вече знаеш към какво да се насочиш.

Joker

Докато The Batman върви по кината, си припомняме сензацията от 2019 година Joker. Може би най-популярният враг на Тъмния рицар, брилянтно изигран от Хоаким Финикс, получи подобаващата си предистория под режисурата на Тод Филипс. Ако си в настроение за малко по-различен супергеройски филм, ти препоръчваме да потънеш в мрачната му атмосфера, а след това можеш да се гмурнеш и в цялата поредица за Батман.

No Sudden Move

Най-новият филм на Стивън Содърбърг те въвлича в поредица от загадъчни обстоятелства, които събират на едно място група престъпници през 50-те години в Детройт. Бандата трябва да работи задружно, за да разкрие какви мотиви се крият зад уж простата мисия и да се измъкне безнаказано от все по-опасната ситуация.

Накъде отива Батман?

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *