Боровец ни изненадва през януари

Курортът първенец с топ предложения

0 коментара Сподели:

По принцип не се впечатляваме лесно, особено когато става въпрос за промоционални оферти, но когато говорим за любимия ни курорт Боровец, всяка новина е способна да ни заинтригува. Това е като онова усещане в любимия ти бар, в който си бил и си пил стотици пъти, но незнайно защо, когато чуеш, че предлагат две бутилки на цената на една, или когато дойде времето на безплатните шотове, нещо в теб се вълнува, като в коледната нощ. Е, и при нас това следпразнично вълнение се случи, защото научихме и споделяме с теб, че Боровец ни предлага няколко изненади, на които трудно може да се устои.

5% намаление на лифт карти онлайн

За всички карачи, а и за тези, които просто обичат да се возят, обвяваме, че Боровец правят 5% намаление на лифт карти онлайн при зареждане на многократна карта през целия януари. Тази новина ни звучи направо супер, защото означава само едно – по-малко чакане по касите и повече време за каране по пистите. Ура!

Cosmopolitan Winter Fest на хоризонта

Кой не обича Cosmopolitan Winter Fest, кой не е чувал за него. Истината е, че дори и да не си, не трябва да пропускаш това снежно забавление, което на 13 януари за поредна година ще те зарадва с много каране, игри, музика и забавление.

Зимният празник е събитие, което със сигурност ще ти стане любимо, и е подходящ както за теб, така и за най-малките, които ще се веселят на открито.

Очакват те и изненади – не пропускай!

Световният ден на снега с подобаващ празник

Къде, ако не тук ще отбележат подобаващо 20 януари – Световния ден на снега. И ако си мислиш, че по света този ден се чества мащабно, с цяло сърце те съветваме да дойдеш в Боровец, където почитат най-добрия ни приятел с безплатни уроци по ски и сноуборд, от които със сигурност ще се възползваме, игри, състезания, фрийстайл демонстрации, заслужаващи внимание, и много други снежни емоции за малки и големи.

Играчите пристигат!

Това, което ще обявим по-долу, е събитие с табела ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за всички себеуважаващи се карачи, играчи и парти хора.

На 27 януари Боровец и Stinky Socks титанично събират едни от най-добрите фрийстайл райдери в света на епично събитие на Сноу парк Бороспорт.

Очакват ни демонстрации, които спират дъха, обръщат съзнанието и ни скриват шапките, състезание за любители, много музика от хубавата и подобаващо after-party в хотел „Рила“, за което после дългооооооооооо ще се разказва. Организаторите обещават безкраен фън!

Ето и подходяща екипировка за зимните дни.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *